Davorsky Dobra igra je uvijek dobra igra bez obzira na performanse.

Odigrao sam Fallout 3 i New Vegas na PS3. Tehnički i performanse pravi horor.

Uživao sam samo tako.

Btw držim fige da izađe na PS-u

chono ima i to svoj gušt, no u kontekstu marketinške prezentacije namjerno tako igraju da potencijalni kupac uspije malo i doživjeti igrinu atmosferu.

chono Undervolt, u pet minuta igranja skineš bar 50-60w, dobiješ veći i stabilan clock uz manje RPM-a i temperature. Tako sam ja na svojoj 4070Ti. Ali nadamo se da će biti dostatna, na kraju obojica na njuškalo i po 4080 😁 pojesti će nas Zona

Davorsky Fallout 3 je bio tehnički krš na PS3.

Igra često nije mogla držati 30fps-a, prepuna bugova i znala se freezati pa sam morao konzolu gasiti na dugme.

U dva prolaska sam utrošio oko 150 sati.

Igra mi je bila toliko dobra da sam "prožvakao" loše stvari.

Ako Stalker 2 bude imao problema s padom FPS-a (U5) i/ili bude neispoliran (eastern dev) ne znači da igra neće biti dobra.

Atmosfera će rasturati sigurno i po viđenom mi se čini da će gameplay biti dobar.

Meni dovoljno.

StarFox_N Fallout 3 je bio tehnički krš na PS3.

Fallout 3 je dan danas tehnički krš koji se ruši sa svim mogućim unoficial patchevima 😃
      i dalje dobra igra

Stigli RAMi, valjda ce 32GB sad biti dovoljno

StarFox_N Ako mi se bar jednom ne izgubi NPC negdje u Zoni kojeg trebam neće to niti Stalker.

Sad igram Anomaly Custom i toooliko je A-Life nasumičan da je pravi gušt igrati jer imaš osjećaj da je Zona "živa".

Iskreno, totalno sam bez spoilera za igru, ali vi koji malo više pratite, dal ima naznaka o moddingu?

Arcer podrzan long term modding. I naznake A-life sustava su u dvojci. Nisu potvrdili je li isti kao u prvom

Tocno vidis pitanja Fallout fanova 😁

Vidio na gafu i da ima opcija da se isključe ona žuta pitura na penjivim rubovima, škalama itd.

To šta nema gradnje sela, kuća itd je po mom viđenju OGROMAN plus.

Mrzim to u igrama!

doktor1 to nije Stalker, nema mjesta za te gluposti. A sto se tice HUDa, ja iskljucujem sve, pa i ta govna goluba koja pokazuju platforme.

Jos 3 dana, nemogu vjerovat