chono Deadwalker a je, samo zao mi ih je s obzirom sto se sve izdogadalo. Neki drugi devovi bi otkazali projekt
prayer Heat Ja sam probao Cyberpunk igrati sa svojom 3070Ti sa onim FG modom i osim grafičkih artefakta i sitnog ghostinga nisam uopće primijetio nikakav input lag stime da sam u 1440p sve na Ultra stavio osim PT. Wukong na PS5 je na drugu ruku teška katastrofa po tom pitanju.
prayer Heat Pa sta ja znam, sa svime uključenim mislim da mi se vrtilo oko 40-45? Ovako sam imao 70 ako se ne varam. Na 1440p pri tim postavkama sam se ugodno igrao, stime da HW FG radi sigurno bolje.
Heat prayer Problem je kad u sistemske zahtjeve za 60 fps-a uključe FG, kao npr. Monster Hunter Wilds, to je katastrofa od input laga, neigrivo s tih 60 što su preporučili. Opet, možda ovisi i o igri, nisam sve probao, naravno.
prayer Heat Ma to je kurac a ne 60 FPS-a, to je zapravo točno ono što su radili sa Wukong, base igra na 30 i FG do 60 pa onda imaš input lag od 30 fps-a na input lag od frame generatora.
chono Grafa rijesena, idem po jos RAMa i pripremljen sam za 20.11. Mislim da mogu ugurat 4070ti i i513600k na seasonic 650w psu Edit: mogu, ostaje mi je preko 200W za ostalo
Arcer chono Undervolt, u pet minuta igranja skineš bar 50-60w, dobiješ veći i stabilan clock uz manje RPM-a i temperature. Tako sam ja na svojoj 4070Ti. Ali nadamo se da će biti dostatna, na kraju obojica na njuškalo i po 4080 😁 pojesti će nas Zona
StarFox_N Davorsky Dobra igra je uvijek dobra igra bez obzira na performanse. Odigrao sam Fallout 3 i New Vegas na PS3. Tehnički i performanse pravi horor. Uživao sam samo tako. Btw držim fige da izađe na PS-u
Deadwalker chono ma kakav gamepad, pogotovo kod pucacine iz prvog lica. Ja s tipkovnicom i mišem igram i igre gdje je upozorenje na početku kako je zamišljeno da se igra s gamepadom 😁
chono Deadwalker ma pitam, jer svi traileri imaju taj sporiji gameplay putem gamepada, pa mi se svida tako sporije gustat u igri
Deadwalker chono ima i to svoj gušt, no u kontekstu marketinške prezentacije namjerno tako igraju da potencijalni kupac uspije malo i doživjeti igrinu atmosferu.