deathwish chono ja svoju nafukao da mi uzme limited ediciju sa steelbookom, doduse nije executive i kepec je po visini ali hej
Deadwalker Pogledao oba previewa, nisam imao pojma da će radnja nuditi mogućnost donošenja odluka i različite završetke. Jebote GSC, ovo je stvarno jedinica na steroidima. I veličina mape, bolesno. Eto Xbox ekskluzive godine 😃
Sterlok U prvom dijelu je bilo ak se ne varam pet različitih završetaka koje si dobio ovisno kako si igrao. Nadajmo se odličnoj igri i kasnije odličnim proširenjima…kupio ali sam suzdržan u očekivanjima.
chono Sterlok mislim da nije odredeno kako si igrao, osim ako ne lovis ending s obzirom na reputaciju, jer onda moras biti good ili bad guy kroz cijeli prolazak. Ostalih 5 krajeva ako se ne varam je odredeno questom ili 2 Edit: ne, u pravu si, quest je samo aktivator endinga, a ono sto imas u inventoryu ili sto si napravio kroz igru odreduje koji ces dobit https://stalker.fandom.com/wiki/S.T.A.L.K.E.R.:_Shadow_of_Chernobyl_endings
Sterlok Jebiga ipak sam ja igrao tu igru odmah po izlasku i obje ekspanzije, a ne modane verzije itd. Za dobar kraj moraš obaviti razne stvari za neke frakcije.
chono Sterlok ja sam igrao isto na izlasku, ali nikad sa fokusom na kraj koliko na putovanje i sve izmedu. Jedina PC igra za koju imam 3 DVDa u kolekciji
Deadwalker chono ugasio nakon 20 sekundi, počele su mi oči krvariti. Ništa, čekam Steam recenzije pa ćemo vidjeti. Jebeni UE5, koje mrtvo smeće od enginea.
chono I onda imas ovu ekipu koja je vecinu vremena neutralna i kazu da je ok, da igra u zadnjim buildovima poprima zavrsni oblik. Kome vjerovat? Jedino svojim ocima 20.11.
chono Deadwalker kad se samo sjetim marketinga uz PS5, sere mi se. Jedina dobra igra u njemu je Hellblade 2, ironicno
doktor1 Ali vizualni downgrade napram prvih prikaza. Ubisoft bi pojeden već bio radi toga! I jednsotavno mi je nepojmljivo da baterija nema real time shadows! Baš ono, WTF?
chono doktor1 nije ovo Ubi razina, ako uopce ima downgradea. Promjena je u svjetlu, teksture su ostale iste. I jedini su uspjeli ponistiti UE5 upscaling, budes vidio na releasu kada jos nasiljis sharpening