Kupovina samo osnovnog dok se ceka igra 😁

10 dana kasnije

Samo zato što postoje i veći problemi, ne znači da oni manji nisu validni. Ne treba omalovažavati probleme koji su sveprisutni u industriji i čine ju manje privlačnom motiviranim i strastvenim ljudima.

Fico nisam to ni napisao, ali u usporedbi sa ovim, zanemarivi su. Sve je to samo posao, dok se ovdje boris za vlastiti zivot.

Sutra gameplay trailer.

Najviše veseli opis. "Gameplay trailer."

Enjoy the first new gameplay trailer for S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl in nearly six months as its Ukrainian developers show us their progress on the upcoming first-person shooter. S.T.A.L.K.E.R. 2 is "a huge, borderless open-world" with a non-linear story, powered by Unreal Engine 5.

Ne mogu vjerovati koliko je godina prošlo od Call of Pripyata. Njenu atmosferičnost je malo koja igra uspjela nadmašiti. Kad se sjetim paranoje prilikom radijacijske oluje, a nalaziš se usred praznog polja 😅 samo se nadam da će Heart of Chornobyl s vremenom doći i na PS5, s obzirom da je vrhunac mog laptopa pokretanje Roller Coaster Tycoona.

Ne ocekujem puno od vecerasnjeg gameplay prikaza, svjestan sam u kakvim uvjetima rade, koje probleme imaju i kako nesyncan razvoj moze utjecat na proizvod. Ali… polazem nadu u UE5, te da potencijalno moze izaci igra fantasticne atmosfere ako njihova realnost bude reflektirana u igru

Po nazivu igre čini mi se kao skorašnji kraj serijala ako uzmemo naziv prvog djela kao nešto što tek treba istražiti a ovaj nastavak bi trebao biti putovanje u srž govana.

Uđeš u centar Černobila i tam napraviš dar mar za sva vremena i izađeš radioaktivan spreman za neku drugu priču 😂

TITANXIS bio si u sredistu Chernobyla i u prvom dijelu, kada preko wish grantera mozes imati nekoliko razlicitih krajeva u igri.

TITANXIS ma nije do naziva 😊 mislim da ce biti nesto sa Zonom, zato ima rijec "heart" u nazivu. Naime, Zona je zapravo zivi organizam u Stalkeru, ne samo podrucje, stalno se mijenja i evoluira.

Mislim da je vrijeme da isprobam Clear Sky i Call of Pripyat. Prvu igru u serijalu sam prošao i nije me nešto izula iz cipela pa sam si dao malo veću pauzu prije nego idem dalje.