S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Uređivano
Koncept trailera slican kao za SoC, Red Forrest prikazan u videu, grafika, animacije i atmosfera top, devovi u komentarima ohrabljuju igrace da igra izlazi 2023. i da nece pozaliti kupnju. Meni dosta. Prodan sam
Izgleda jako dobro. Sve sam bliže tome da preorderam igru, iako ide kontra mojih navika. Više zbog toga što ima ljudi koji su ostali u Ukrajini, no i dalje marljivo rade na nečem nebitnom poput igre. Svaka im čast.
I dalje traze zaposlenike i to koji bi radili od doma. Neznam, ne izgleda to dobro sve skupa, ali je razumljivo s obzirom na situaciju
I onda kad se zapadni studiji zale bu, bu, tesko nam je, tjeraju nas da radimo za pare, bu, bu, bu…
Samo zato što postoje i veći problemi, ne znači da oni manji nisu validni. Ne treba omalovažavati probleme koji su sveprisutni u industriji i čine ju manje privlačnom motiviranim i strastvenim ljudima.
- Uređivano
Sutra gameplay trailer.
Najviše veseli opis. "Gameplay trailer."
Enjoy the first new gameplay trailer for S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl in nearly six months as its Ukrainian developers show us their progress on the upcoming first-person shooter. S.T.A.L.K.E.R. 2 is "a huge, borderless open-world" with a non-linear story, powered by Unreal Engine 5.
Ne mogu vjerovati koliko je godina prošlo od Call of Pripyata. Njenu atmosferičnost je malo koja igra uspjela nadmašiti. Kad se sjetim paranoje prilikom radijacijske oluje, a nalaziš se usred praznog polja samo se nadam da će Heart of Chornobyl s vremenom doći i na PS5, s obzirom da je vrhunac mog laptopa pokretanje Roller Coaster Tycoona.
Ne ocekujem puno od vecerasnjeg gameplay prikaza, svjestan sam u kakvim uvjetima rade, koje probleme imaju i kako nesyncan razvoj moze utjecat na proizvod. Ali… polazem nadu u UE5, te da potencijalno moze izaci igra fantasticne atmosfere ako njihova realnost bude reflektirana u igru
Po nazivu igre čini mi se kao skorašnji kraj serijala ako uzmemo naziv prvog djela kao nešto što tek treba istražiti a ovaj nastavak bi trebao biti putovanje u srž govana.
Uđeš u centar Černobila i tam napraviš dar mar za sva vremena i izađeš radioaktivan spreman za neku drugu priču