- Uređivano
Eto prošao sam prolog do one prve trojice NPC u selu koje treba skinuti. Šta reći, ja tu ne vidim poboljšanja: prvi NPC s kojima se susrećemo nakon postavljanja skenera su me odmah vidjeli u mraku niti zapucali već je letjela granata prema meni; sljedeća trojka kod kuće do sela isto vidjeli me tik tak i stupovi na mjestu pucaju; nakon njih random NPC lijevo, 3-4 njih skužili me na 100m dok sam bio IZA te kuće i počeli borbu, također odmah granate na sve strane, vide me kroz grmlje, pogađaju na daljinu tip top i stoje kao stupovi bez covera. Loota ima masu kao kobasica u Slavoniji za vrijeme kolinja. Stutter je i dalje prisutan, izgledno mi se čini ubili su dosta LOD.
Up; ima nekih QoL poboljšanja definitivno, kao možeš vidjeti po oznaci na podu u kakvom je stanju oružje, malo je bolje balansiran loot na NPC-evima koji stvarno sada postoje na mapi i uključuju se u borbu nakon čega kupe stvari poginulih. Offline A-Life je kompletno isključen.
Za mene to još nije igrivo, studio se vrti u krug nekim zakrpama a nikako da nešto konkretno napravi. A koliko već brojimo od izlaska, 5000 ispravaka…
chono Ma na PC, moram vidjeti šta i kako mi je, ugasiti možda taj FG, nisam jutros stigao puno se zabaviti, treba na delo