deathwish uf, imam ja vise toga negativnog za napisati. Trenutno na 55h nisam ni na pola glavnih misija, obavljam sve sporedno i istrazujem svaki objekt i komad mape

deathwish Na konzoli bez modova je vjerojatno uzasno iskustvo

Probao sam dva puta na XSX. Izgleda odvratno. I radi isto tako.

Možda šala možda ne.

chono Mah, ispravci samo tehničkih stvari oko stabilnosti igre, ništa od drugih značajki.

Arcer da nece to promijenit ekonomiju i lose nagrade za questove, onak ubijem pol mape da nadem stash sa 3 kruha i kobasom

Arcer glavni fokus ovog regular patcha je shader compiling koji im je navodno zadao puno glavobolja u ovom mjesecu, nikako ga popraviti

deathwish Kobasica i kruha ne fali, balans je baš loš. Neda mi se više toliko čekati, sljedeća zakrpa i igram kakva god bila igra. Što ne riješe oni ću pobacati modove.

@chono A ma, nisu počeli jučer raditi na UE5, negdje su gadno zeznuli.

Nakon GAMMA moda sve će mi biti vanilija svakako.

Ovo je bas previse, 3 komada odjednom. Aj bok…

chono Što se desi u Zoni ostaje u Zoni

4 dana kasnije

4 flesha, 5 svinja, nakon toga chimera i bloodsucker u isto vrijeme, pa jebemu mater gdje je tu bilo kakav balans! Izasao iz svega sa 11 metaka preostalo u pistolju

Giphy - Oh Come On GIF

chono Neki bi rekli "its a skill issue" xD

Arcer ma nije, nema tu skilla kao u jedinici, doslovno ostanes bez metaka jer su spuzve. Lako sa ljudima, vintar, headshot i ciao. Ovdje imas dodatne tauntove i chimere i bloodsuckera.

chono Sa predzanjom zakrpom skužio sam da Bloodsucker pada nakon par AP metaka. Chimera ne znam, nisam se susreo još.

zato odma modao pa je bilo podnosljivo, tipa clip /2 na bloodsuckera, ovisi koliko dobro gađam

jedni pseudogiant je spuzva ostao

Arcer je, pada brze, ali ovo je bilo na otvorenom u swamps. Gadas chimeru koja je spuzva, bloodsucker bjezi okolo nevidljiv i ima urlik koji te staunta. Dok si pod efektom chimera skace na tebe. Nije poanta skilla ili problema ubiti jednog od njih, poanta je da je spawn sistem u banani i takva kombinacija se ne bi nikada trebala dogoditi

chono Šta nisi bacao kobasice na njih, toga bar ne fali u igri 😆

Negdje na pola kampanje sam, dosao do dijela tesko inspiriranog Half Lifeom i Black Mesom. Ujedno i dio koji bi trebao biti XLab ekvivalent. Kako igra nema A Life, najbitniji dio Stalkera, oslonio sam se iskljucivo na usporedbu kampanje i atmosfere sa jedinicom (jedinicama).

Mislim, hrpa oruzja i municije po levelu da bi rijesio jednog bayuna, jednog burera i 3 snorka… isto tako glavna motivacija Skifa ne drzi vodu, ne pristaje uz radnju i nije uvjerljivo. Za sada najlosiji Stalker u serijalu, losije od Clear Skya