Arcer gle uzeo limited edition i nije mi zao, al da kak si i reko igra je 40% prethodnika.

Za nekih 10 godina user made modovi ce iz toga napravit fenomenalnu igru, na release je broken as fuck, a i kad bugove maknes, shvatis da su ljudi koji su to radili prije bili puno sposobniji nego ovi sad.

Mislili su prejebat veterana Stalkera.. just like that, ode prva zena u Stalkeru

Evo zavrsio igru, nekih 45h bez da radim sve questove jer mi se nije dalo

Finalne misli

-nakon patcheva i user made optmizacija, radi dobro na hp victus laptopu sa 4060 grafom, tek na samom kraju sam imao lag spikove tu i tamo

-gameplay je dobar, makar u prvom je ai bio puno bolji, a i zona. Dosta vremena je bilo setanje od a do b po praznoj zoni

-prica, cist ok, drzala me zainteresiranog, kao pravi hrvat igrao sam kao lik zainteresiran za nabavu nekretnine

Problemi

-manjak zanimljivih random situacija u zoni, imao ih max 5, tipa 3 bloodsuckera odjednom, copor pesa pa bloodsucker, pa 2 psi-cucka

-jebote bog nitko u zoni ne odrzava oruzje, kuzim za bandite al da profesionalni vojnici sa exoskeleton armorom imaju pokvareni mp5 koji skaklja blago nema smisla

-isto tako nitko attachmente nema, kaj nitko ni ko ja da pimpa gan sa rgb diodama, daj mi malo razloga da ubijam shit.

-ekonomija sranje i bez modova za to i da mutanti ne jedu 300kg metaka je bezveze

Ugl za 5 godina ce igra imati fenomenalni mod, zasad je onak ok za fanove. Na konzoli bez modova je vjerojatno uzasno iskustvo

deathwish uf, imam ja vise toga negativnog za napisati. Trenutno na 55h nisam ni na pola glavnih misija, obavljam sve sporedno i istrazujem svaki objekt i komad mape

deathwish Na konzoli bez modova je vjerojatno uzasno iskustvo

Probao sam dva puta na XSX. Izgleda odvratno. I radi isto tako.

Možda šala možda ne.

chono Mah, ispravci samo tehničkih stvari oko stabilnosti igre, ništa od drugih značajki.

Arcer da nece to promijenit ekonomiju i lose nagrade za questove, onak ubijem pol mape da nadem stash sa 3 kruha i kobasom

Arcer glavni fokus ovog regular patcha je shader compiling koji im je navodno zadao puno glavobolja u ovom mjesecu, nikako ga popraviti

deathwish Kobasica i kruha ne fali, balans je baš loš. Neda mi se više toliko čekati, sljedeća zakrpa i igram kakva god bila igra. Što ne riješe oni ću pobacati modove.

@chono A ma, nisu počeli jučer raditi na UE5, negdje su gadno zeznuli.

Nakon GAMMA moda sve će mi biti vanilija svakako.

Ovo je bas previse, 3 komada odjednom. Aj bok…

chono Što se desi u Zoni ostaje u Zoni

4 dana kasnije

4 flesha, 5 svinja, nakon toga chimera i bloodsucker u isto vrijeme, pa jebemu mater gdje je tu bilo kakav balans! Izasao iz svega sa 11 metaka preostalo u pistolju

Giphy - Oh Come On GIF

chono Neki bi rekli "its a skill issue" xD

Arcer ma nije, nema tu skilla kao u jedinici, doslovno ostanes bez metaka jer su spuzve. Lako sa ljudima, vintar, headshot i ciao. Ovdje imas dodatne tauntove i chimere i bloodsuckera.

chono Sa predzanjom zakrpom skužio sam da Bloodsucker pada nakon par AP metaka. Chimera ne znam, nisam se susreo još.

zato odma modao pa je bilo podnosljivo, tipa clip /2 na bloodsuckera, ovisi koliko dobro gađam

jedni pseudogiant je spuzva ostao