Maticna ima jos godinu dana garancije, dobro je. Narucujem North XL ovih dana cim rijesim mbo. I onda bi mogao 4070ti ubost

Žena na godišnjem pa se nemogu igrat na PSu, i evo još 40 minuta testiranja…

Bitniji modovi:

A-Life Extended

Stealth Improved Light

Maklane's Better gunfights - NO Aimbot NPCs

Grok's Less Grenades Thrown

Longer Days + Longer Weather Transitions

No More Tanky Mutants

Ne obazirati se na poping jer sam čačko po Engine.ini za draw distance i gamepad kontrole i to nisam maknuo.

U gameplayu sam namjerno bježo da vidim dali će imati lasersku preciznost i pratiti me u nedogled šta nije slučaj.

Mislim da mi se ni jednom nisu spawnali u neposrednoj blizini

Na 3:30 rokne granata i neko se dere na radio i uskoro dolazi do hmmmm….okršaja…
- par puta sam tuda prolazio i nikada nije bilo te situacije

Na 5:27 neki stalker sjedi kraj vatre i diže se te nešto pizdi

Na 6:10 sam od negdje počeo primat metke, nenam otkuda te taj stalker kreće u obračun ja bježim

Na 6:33 neki stalker gleda sa mosta u daljinu ja trčim u zaklon i nisam ga tada vidio; počinje pucat na mene, ubrzo dolaze beštije i ja naravno bježim

Na 15:00 dolazi do promjene vremena i to vrijeme traje sve do 25te minute; jednsotavno nevjerovatno kako izgleda i kakvu atmosferu napravi!

Mislim da me je na 16:22 opalio grom??

Na 20:00 nailazim na stalkera i nekog vođu šta pričaju da ovaj nemože u zaštičeno područje te se okreće i odlazi

Na 29:55 neka grupa iz daljine počinje pucat po meni te bježim; nadugo se opet neka grupa bori sa beštijama te počinje derat i po meni.

Na 34:15 počinjem okršaj i u to vrijeme sastrane prolaze i napada me još stalkera
Sakrio sam se, prestaju pucat no opet me vide i tada trčim prema selu a njih par me prati. Tada dolazi ekpia u pomoć i jednog ja rješavam i tu je kraj videa.

Sve u svemu, dosta dobro to izgleda i ima nade da GSC to može popravit uz naravno modere koji često naprave i bolji posao.

I opet je video nikakav i u 20 FPSa iako igra radi fluidno! Jbt ovaj xbox rekorder

doktor1 igra je dovrsena, ovo su sve tweakovi, a ne pravi fixevi. Kada srede A-Life ovo je 90+ materijal

Kao sto sam pisao, reviewali su prakticki prelease broken verziju

Headshot je prilično zadovoljavajući u igri, takoreći sočan. Ovaj drugi achievement se dobije ako dođeš dovoljno blizu kampa da ti se samo jedan NPC spawna, središ njega i to je to :/

Edit: PC spreman, sve radi, veceras rokacina! Ali svejedno ide novo kuciste i priprema za 5000

chono

Meni je grafa stigla baš jučer, upalio na jedno 2 sata … bit će ovo roba kad još malo ispeglaju neke stvari

Al žilavi su u 3pm ovaj je popio skoro 3 šanžera prije nego je legao, vjerujem da će to tunirat u idućem patchu

f_i_c_o hoce, treba ih nerfat i jos k tome bloodsucker ima novi napad, taunt, pa te stuna i moras cekat da prode efekt. Poltergeist je jos gori, svu municiju sam potrosio na njega

moschus

ajde spremink streljiva neka bude onda ako oćemo biti 100% gramatički točni Ha-Ha-Ha

chono

E da Poltergeist… to je onaj što bude u onom napuštenom brodu/stanici ili što je već u onoj močvari odmah na početku, ja sam prvo mislio da ga ne možeš ubit kolko je sponge-ao metke ili neki k , al vidim ono pucam po njemu krvari pa sam bio uporan Ha-Ha-Ha

f_i_c_o tako je, ono govno zbog kojeg imam traume jos od X Labs iz jedinice 🤣

Kako dobro sad radi igra, jucer sam imao 80fpsa u naselju sa FGom. Koristim A-Life Extended mod

Huh? Poltergeist je meme, samo ga zanemari.

Heat na toj lokaciji da, ali sumnjam da ga nema negdje u nekom bunkeru main questa