S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Nexus zajednica nam je već u punom zaletu. Nisu to neki veliki modovi ali znače za neke stvari poput balansa, degradacije itd pa si bacite oko;
- Uređivano
Vec upikirao ovaj
https://www.nexusmods.com/stalker2heartofchornobyl/mods/2
Uskoro A-Life 1.0 u igri…
Edit: a mozda i 2.0
uffffffffffff
Heat cykabylat punk v1.01
Ja mislim da necu zdrzat do slijedeceg fixa da ne zaigram
DarkPunisher ma zapocni, boli te kuki, prodi 10h i vidi
chono Ja sam jedan drugi za optimizaciju i vidim da je to već dosta bolje u prvih par minuta. Također balans, jer ne možeš mi biti živ nakon dva metka u glavu pa bez obzira na Veteran težinu
Grok's Balanced Difficulties at S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl Nexus - Mods and community
chono Ovaj:
Ma igram i ja, bar prvi dio mape i dok se to riješi mislim da će i zakrpa već biti vani.
- Uređivano
- Uređivano
Da se nadoveže, na ovo šta mi je kolega chono fan rekao:
grafika top notch, zvuk top notch, gameplay ubjia, AI rastura, atmosfera samo takva, niti jedan tehnicki problem sa igrom, niti jedno rusenje, sve mehanike u igri rade, nemam bugova, igra mi na RTX 3070 radi na 100fpsa na epic postavkama i ti bi da se ja slozim sa tobom sto naletis na koji bug i sto realno imaju problema sa spawnanjem? Nece ici
Pogotovo mi se sviđa ovo - "nema bugova"
Uz odgovor na kraju - "neće ići"
Daj ljudi stabilizirajte se; pojelo bi se svih da izbace ovakvu igru, ali neznam otkud toliki krediti GSCu da izbace ovaj drlog i da ih se veliča i pravda!
doktor1 neznam otkud toliki krediti GSCu
:-D nemoš srat po ukraincima sada
Navika ha
doktor1 4h niti jedan bug, glitch ili cliping. Gledam "kompilaciju" na redditu, nasao 4 buga, od toga 2 Hrvoje stavio ovdje.
A Life ne dela, najbitniji problem igre.