S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Uređivano
Ne znam, meni to baš smeta u takvoj SP igri čiji je forte prije bio living world. Jednostavni spawn sistemi imaju smisla npr. u kontekstu MMO igara gdje je nekako sve podređeno grindu i beskonačnom ponavljanju istog sadržaja s ljudima online, no u ovakvoj igri koja ti želi pružiti maksimalnu imerziju, pomalo deal-breaker. Mutavo je da očistiš kamp, pokupiš loot, makneš se 100m i već netko opet iz tog istog kampa puca po tebi. A gdje je sve ostalo što je prije living world pružao.
Ako taj dio ne radi kako treba, ostaje ti da odigraš glavni quest u ogromnom beživotnom open worldu. Kao da igraš Metro serijal, samo u kudikamo većim levelima. Nije da to nema svoje čari jer je atmosfera vrhunska, no to onda nije Stalker.
Zaradili fine novce, nadam se da će im prioritet biti sada dio zarade što prije uložiti u poboljšanje igre.
Nexus zajednica nam je već u punom zaletu. Nisu to neki veliki modovi ali znače za neke stvari poput balansa, degradacije itd pa si bacite oko;
- Uređivano
Vec upikirao ovaj
https://www.nexusmods.com/stalker2heartofchornobyl/mods/2
Uskoro A-Life 1.0 u igri…
Edit: a mozda i 2.0
uffffffffffff
Heat cykabylat punk v1.01
Ja mislim da necu zdrzat do slijedeceg fixa da ne zaigram
DarkPunisher ma zapocni, boli te kuki, prodi 10h i vidi
chono Ja sam jedan drugi za optimizaciju i vidim da je to već dosta bolje u prvih par minuta. Također balans, jer ne možeš mi biti živ nakon dva metka u glavu pa bez obzira na Veteran težinu
Grok's Balanced Difficulties at S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl Nexus - Mods and community
chono Ovaj:
Ma igram i ja, bar prvi dio mape i dok se to riješi mislim da će i zakrpa već biti vani.
- Uređivano