Fenix mislim da je to istina, cisti cut content.

Ako imas vremena procitaj ovo sto sam postao, radius je 150m, ali A-Life 1.0 ima online i offline mod operandi

Ne znam, meni to baš smeta u takvoj SP igri čiji je forte prije bio living world. Jednostavni spawn sistemi imaju smisla npr. u kontekstu MMO igara gdje je nekako sve podređeno grindu i beskonačnom ponavljanju istog sadržaja s ljudima online, no u ovakvoj igri koja ti želi pružiti maksimalnu imerziju, pomalo deal-breaker. Mutavo je da očistiš kamp, pokupiš loot, makneš se 100m i već netko opet iz tog istog kampa puca po tebi. A gdje je sve ostalo što je prije living world pružao.

Ako taj dio ne radi kako treba, ostaje ti da odigraš glavni quest u ogromnom beživotnom open worldu. Kao da igraš Metro serijal, samo u kudikamo većim levelima. Nije da to nema svoje čari jer je atmosfera vrhunska, no to onda nije Stalker.

Zaradili fine novce, nadam se da će im prioritet biti sada dio zarade što prije uložiti u poboljšanje igre.

Kakav kevlar i gluposti;

Bred

Heat uhvatis achievement 100 headshotova u 5min 🤣

Jeste primjetili jednu stvar? Nema dalekozora u igri…

Giphy - Pondering Anthony Anderson GIF by BET

Arcer daj link za taj drugi za optimizaciju

Edit: jebemu, bas vuce na igranje, roba je

Arcer hvala puno, ovaj je puno jednostavniji, samo ini file. Rokam veceras, nemogu izdrzat 😁

I onda imamo ovakve scene, gdje AI uzima zaklon iza drveca, trce cik cak da ih ne pogodi, pokusava flenkat, bacaju granate, krate putanje… nevjerojatno