kupio danas ali za ps vitu
Nećeš požalit sigurno

Sent from my iPhone using Tapatalk
ma jos ce bit zapakirana, treba neke druge igre odigrati...

14 dana kasnije

Evo utukao sam jedno 20-tak sati u igru i mogu reći da sam oduševljen , zanimljiva prića, smiješni dijalozi, i sustav razvoja monstera koji jako podsjeća na onaj iz  FF X(sphere grid) , dovoljno je reći da ff xv kraj ovoga još nisam ni upalio, a napravio sam preorder , jedino što okolina izgleda pomalo generično što je Icek™ ranije napomenuo i to je jedina zamjerka, ali sam gameplay je toliko dobar i zarazan da me čak i ne zamara previše.

Mislim da ću u ovoj igri ići u lov na...

godina kasnije

(a vidi, ima ova tema na forumu)

Pitanje 1: ima li kakvog smisla (i nekog posebnog razloga) hvatati više od jednog Mirage-a istog tipa? (znači, 2 ili više Mandragora)

Pitanje 2: odrasla forma (likova) je očito bolja od minjaturne, jer stack-aš 2 Mirage-a umjesto jednog, pa zašto onda uopće postoji mogućnost da mijenjamo veličinu likova? Ima li minijaturna forma kakav drugi (čitaj: pozitivni) utjecaj jer ga ja ne vidim?

EDIT:
Ova bi tema mogla u multiplatform ići sada, ne?

1. Trophy wise - no. Iako više se ni ne sjećam, jedino kad ćeš dizat levele Mirage-ima, možda ti je kod nekih imat 2 komada jer ti je naravno lakše dići 2x do npr lv.30, nego jednog do lv.60

2. Imaš i velike mirage-eve na koje ti staneš i još mini na tebe, nisam ziher jesu ti veliki dostupni odmah na početku.

EDIT: No me interesa. :

Trofeji me ne zanimaju jer... pa, recimo da na svojoj verziji ne mogu osvajati trofeje. (if you know what I mean)Vidiš, uopće mi nije palo na pamet da mogu staviti blizance na monstere. A barem jednog sam ulovio tamo na chapteru 3 ili 4. kojem je početna veličina M, a još ima 2 zaključane. Large i extra large?Ne znam kako je na konzolama, ali PC verzija ima i 2 championa na početku - Sephiroth i Balthier - ali njih treba ''aktivirati'' u opcijama. Problem je što PC verzija ima i cheat-ove koji se mogu aktivirati u opcijama (Free AP, Max Gil...), a ovaj dvojac isto treba tu aktivirati.>pic relatedImam osjećaj da su oni OP (ipak se nalaze pored cheat-ova), pa ih nisam ni probavao.

Ma da, kad sam pročito ovaj zadnji post, sjetio sam se da si napisao - PC. Mislim da imaš Large i Large Boss-ove (ne zovu se tak ;;)), a oni su ti isti, samo kaj Boss-ove ne možeš smanjivat, povećavat itd. Za Sepha i Balthiera se ne sjećam. :(

Max Gil stavi On i kupaj se u kešu.  :

Isplati li se ovo bolje uzeti za Vitu ili na Steamu? Neodlučan sam, pa pomozite!

I prebacite ovo u Multiplatform.

Uzmi za Vitu...

Veigue dovoljan ti je jedan od svakog tipa miragea, al vidit ćeš neke mašine kasnije koji su large miragei btw kojih ćeš tit imat 2 komada jer su OP sa svin elementarnin napadima/laserima i op skill treeon(naravno dok ne dodes do post game dungeona di mozes imat Odina i slične mirage sa ogromin magic dmgon). Imaš Large i Ultra(XL) Miragea , Ultre se mogu pozvat tokon borbe sa APon i nestaju kad se istroši AP (najbolji je Bahamut btw).

Ja san koristija minijaturne forme oba lika, neznan zašto al mi je stack onda bija stabilan.

Cloud
Verziju za PC ne moraš kupiti... ako me razumiješ.

Wolf
A je, tako sam si i mislio.
Ma, riješio sam par borbi u koloseumu (ove lv. 14 borbe uopće nisu problem ako su heroji ~level 10), našao par L monstera pa sad i ja igram sa minijaturnim herojima.
Sam Bog zna da ne volim FF6, ali Magitek Armor mi je baš kul.

Na tog miragea san i mislija, totalno OP za main game.

Isplati li se ovo bolje uzeti za Vitu ili na Steamu? Neodlučan sam, pa pomozite!

uzmi za Steam..rijesi se Vite :)

Nekih 15 sati za sada i trenutno sam na onom dijelu kada bih, ako je suditi po glazbi, trebao naići na svima nam ''dragog'' pirata iz FF V

Prerano je za nekakav konačan sud, ali po ovome što sam za sada vidio, ovo bi mogao biti jedan od bolji FF naslova. Priča je sasvim OK, likovi su simpa, hvatanje ''pokemona'' svi volimo, soundtrack ima nove kompozicije te obrade starih koje zvuče jako dobro (čudna stvar je što OST nije na torrentima, niti ga ima za skinuti na stranicama na kojima obitavam za takav sadržaj), a ima i dobru dozu humora (što u onim sporednim misijama, što kod opisa likova i Mirage-a). WoFF je love letter svim fanovima serijala.

Negativno je to što ju neću uspjeti završiti prije 1.12., ali... oh well.

Ima li neki specifični razlog zašto se o ovoj igri ne priča više? (ne na ovom forumu, već općenito)

Jer je izasla u sjeni FF XV hypa

Jer je izasla u sjeni FF XV hypa
Upravo to. Da je izašla dve tri godine prije/poslije, svi bi je hvalili kao odlični FF. Ovako je izašao preblizu XV kojeg su svi čekali i koji je većinu razočarao. A puno bolji WoFF ostao u sjeni, zaboravljen. Eto ti nepravde.

uzmi za Steam..rijesi se Vite :)
Vitu sam nedavno uzeo, nova je tako da nema šanse.

Hvala na odgovorima. Budem još vidio, no mislim da ću ipak za Steam upiknuti da igram pred velikim ekranom.

Kip in majnd da rezoluciju na PC verziji možeš promijeniti samo u config launchu, a ne u samoj igri, pa ako želiš promijeniti rezu morat ćeš svaki put izaći iz igre.

I još ne stave 1360x768 rezu, pa moram igrati u 1280x720 i windowed modu. :

(PC mi je spojen na 720p TV i iz prkosa ne kupujem ništa ''bolje'')

Prvobitno sam ga htio uzeti za Vitu, pošto nisam imao blage veze da će ga portati na PC, što mi je u jednu ruku i drago. No, pošto većinu igri imam na Steamu, a na Viti tek 5, mislim da mi je onda bolje uzeti za Steam.

A što se tiče rezolucije, valjda se može nešto srediti u ini fileu. Volim se igrati programera, i namjestiti neke stvari kako meni odgovaraju. :)

Uzmi si Personu 4 Golden za Vitu, ako još nisi.
Vrijedi svake kune, a i nije skupa. Mislim da je 70 kn na Store-u.

Uzmi si Personu 4 Golden za Vitu, ako još nisi.
Vrijedi svake kune, a i nije skupa. Mislim da je 70 kn na Store-u.
Nisam još. Budem definitivno to uzeo! Tnx!

Eto ti nepravde.
0
https://youtu.be/V_DkU28fB6E?t=18