World of Final Fantasy
Kotaku
Earlier this year I said World of Final Fantasy is the fall’s most exciting Final Fantasy game. Having played the game for nearly 40 hours, I stand by that. While I still look forward the action-packed road tripping bros of Final Fantasy XV, I’m the sort of fan whose love for the franchise is firmly rooted in the turn-based days of I through X, and that’s exactly where World of Final Fantasy takes me.
Nova Crystallis
World of Final Fantasy is a great entry-level game for those curious about the series, but veterans should find a lot to enjoy here too. If you’re looking for something to tide you over until Final Fantasy XV or the next Final Fantasy XIV expansion, World of Final Fantasy is an ideal choice. If none of those matter to you, know this game stands up pretty well on its own and is enjoyable as another solid spinoff for the Final Fantasy franchise.
IGN Italia 8.2
Eurogamer Italy 8/10
GameSpew 9/10
God is a Geek 5.5
Digitally Downloaded 10/10
We Got This Covered 9/10
GamesRadar+3/5
Hobby Consolas 8.4
Game Informer 8.3
Push Square 8/10
Stevivor 7.5
Polygon 7/10
ZTGD 8.5
Digital Chumps 8.6
CGMagazine 7.5
GamingTrend 60/100
Venture Beat - 8.5
I Love Videogames (Italy): 9/10
RPG Site 8/10
Attack of the Fanboy 4/5
Arcade Sushi 8.5
Playstation Universe - 9/10
COGConnected - 9/10
Game Revolution 6/10
ZonaRed - 9 out of 10
Niche Gamer - 8.5
Next-Gen Gaming Blog (NGB) - 9.5
Odigrao demo i mogu reći da mi se sviđa, preorder je već napravljen . klasični ff batle system, atb gauge, meni sa akcijama + pokemon style monster sistem mogli bi biti dobitna kombinacija :
TGC poslao, ali nazalost u zadnji tren javili da ipak nece biti day one edition vec standard... Sephiroth summon :
Ali ajd, bar su bili posteni i smanjili cifru za nekih 30ak kn...
https://youtu.be/lJnzBwlMCCs
Ulupao skoro 15h u ovo. Za sada vrlo zadovoljan, klasičan FF o kojem smo cmoljili godinama. Međutim, zamjerke totalno nepamtljivim glavnim likovima, iako su u biti vrlo zanimljivi, no nemaju karizmu prijašnjih glavnih likova. No ono što mi je katastrofalno je grafika prirode, vidi se da su se koristili jeftini trikovi i bazični poligoni i teksture. To mi je u biti i jedina velika zamjerka, sve ostalo je klasični FF.
kombinacija ff+pokemona....ima po 30 eura, no mislim da cu sacekati neki popust i igru definitivno uzeti za PS vitu, nije mi bas ta igra za ps4
Brat je kritizirao priču, da je mlaka. Istina, priča se sporo razvija. Ali ovo je dosad najzabavniji i najsmiješniji FF. Količina dobrog neforsiranog humora i sprdanja likova međusobno je nevjerojatna. Ovo je blaga verzija Disgaea humora...vrlo vrlo vrlo vrlo blaga verzija. Podsjeća me čak malo na humor u Eternal Sonati
Vidiš, previdio sam da dolaze ova tri chibija u pakiranju, sad mi je već mrvicu zanimljivije. Ovo kartonsko pop up mi je koma. Da su makar stavili Tamu kao plišanca.
Neki dan konačno dobio svoj primjerak (day one edition) te počeo igrati te mogu reći da je jako, jako zabavna igra koja me već sad u samom početku dobrano nasmijala :) . Za sada sam na samom početku (5 chapter) evo da qoutam Kotaku;
World of Final Fantasy has been one of the few games this year that I have been waiting to play and it did not disappoint. Since the days of Squaresoft I have not been happier with an IP from Square Enix.U potpunosti se slažem, čak i sa odigranih početnih par sati ....
For the first time in a long time I have not been able to put a game down. I have been up toiling into the wee hours of the morning playing during the work week! Some gamers may be put off by the chibi cuteness but do not let that stop you from playing this wonderful game
Također, u potpunosti sam sve zapostavio zbog ove igre. U dva tjedna ulupao oko 40h. S Kotakuom se slažem u potpunosti.
zasto meni nije sjela kao vama.... damn
Ne znam ako znate, u optionsima se može promijeniti battle theme u temu od championa. Moj prvi champioi za sada je Warrior of Light i Sephiroth : )
Summonanje Valefora (Yuna):
https://twitter.com/famuluscaelum/status/797598575312207872
Yuna's sending
https://twitter.com/famuluscaelum/status/797597953087180800
:)
Sent from my iPhone using Tapatalk
FamulusCaelum
a tebeee imam na svojoj psn listi xDDD
nekako mi je ova igra vise za ps vitu prilagodjena nego za ps4....il se varam...
FamulusCaelumDa, nije rađena isključivo s PS4 u vidu... vidljivo je po teksturama okoliša i sl makar mi to ne smeta jer je cjelokupni paket dobro izveden.
a tebeee imam na svojoj psn listi xDDD
nekako mi je ova igra vise za ps vitu prilagodjena nego za ps4....il se varam...
Koji ti je PSN nick?
Miro di si kupija collectors, ja san nasa samo limited edition?
Miro di si kupija collectors, ja san nasa samo limited edition?To ti je bilo samo na squaree. stranici i nije bilo dugo u ponudi jer se jako brzo rasprodalo.
Ja san uzeo cim su je stavili kasnije san tija otkazati jer mi se ucinilo skupo ali kad san vidio da je rijetko odlucio sam ipak uzeti.
Sad mozda jedino ima na ebayu sami ce biti vjerovatno jako skupo
kupio danas ali za ps vitu
kupio danas ali za ps vituNećeš požalit sigurno