Isplati li se ovo bolje uzeti za Vitu ili na Steamu? Neodlučan sam, pa pomozite!Vita means life.
Ima li neki specifični razlog zašto se o ovoj igri ne priča više? (ne na ovom forumu, već općenito)Zadnje dvije godine u gamingu su stvarno bez obzira na ukus pojedinca - prenatrpane i objektivno razarajuće.
U bilo kojem drugom razdobolju WoFF bi u najmanju ruku dobio barem neku dozu investiranja u nju, da ne kažem sad i Day1 tretman. Šteta šta na kraju nije bilo tako. Pogotovo jer igra izgleda kao sve ono što mi se sviđa, a tvoji dojmovi su mi samo dodatna potvrda. Nadam se da ću nekad pronaći vremena za ovo, mada nije da nisam odigrao vjerojatno i lošijih igara od ove u zadnje dvije godine, ali eto.
Negativno je to što ju neću uspjeti završiti prije 1.12., ali... oh well.Hahah, i ja sve čistim i podređujem velikom dolasku novog Xenobladea. Ta igra će nas konzumirati, kažem ti. Iako tamo ništa ne pišem i općenito izbjegavam sve trailere i ostalo, hype je prevelik. Skoro ko za Personu 5.
Postoji samo nekoliko igara na koje gledam kao na životna iskustva. Persona 4 je jedna od njih. Bez zajebancije. Cloude, imaj to na umu. Malo je boljih preporuka od Persone 4.Uzmi si Personu 4 Golden za Vitu, ako još nisi.Nisam još. Budem definitivno to uzeo! Tnx!
Vrijedi svake kune, a i nije skupa. Mislim da je 70 kn na Store-u.