Mijenjali su sve, pa i motor. Slab dizel u ponudi i vise nije japanac, ovo smrdi na francuza previse, a mislio sam da ce manje
Automobili
- Uređivano
Pa jel je Francuz ili nije?
Btw, meni je užasno ružna. Izvana još ok, ali unutra, sačuvaj bože. 308ica je za ovo space shuttle.
- Uređivano
408 izgleda kao da je slon sjeo na stražnji kraj ili kao da si se zabio pod prikolicu kamiona dok si vozio u rikverc jer je nisi vidio jer su ti crknuli senzori i kamera jer je auto francuski.
Ja svoju Astru J obožavam i ne mijenjam ju za hrpu jačih / boljih / razvikanijih marki automobila, al ovu novu ne bih ni pogledo.
Baš mi je ružna izvana, pogotovo guzica.
I to je razlog zašto ne volim nove aute. Apsolutna nula estetike. Vizualni gnom do gnoma.
- Uređivano
A di nađeš bijelu boju? Svaki auto u bijeloj boji je dno dna.
Pa vidi kak izgleda bijela FFA tema!
- Uređivano
chono pa Astra je sad Francuz, da. Skroz.
Kužim da ti se Peugeot ne sviđa. Mnogima smeta mali volan i avangardni dizajn.
Ali da je ko kočija? Pa Peugeot najviše ide baš na suprotno. Izgleda ko space shuttle. Previše ekrana i touch screena, premalo fizičkih gumbi.
A kaj se materijala tiče, fakat nije istina. Moj mali 207 već iz 2007 ima fantastičnu unutrašnjost prepunu finih detalja, kroma, mekanih i ugodnih materijala. A novi modeli su još bolji.
Tzereen space shuttle ima puno dugmadi, tako da je Opel takav u tom smislu, uvijek su pustali manualu uz digitaliju, sto cijenim. Materijali ovise i o rangu opreme, u Astri J ti je sve ispred gumirano, auto ima ogroman cockpit, masivan je, osjetis tu mekanost na cesti. I nije u potpunosti francuz, ima dosta toga homemade njemackog.
Vidio sam novu Astru uzivo, bila ja parkirana do mene, pa sam skicnuo. Unutra je malo cudna, ali drugacije izgleda nego preko videa.
buz - klasika
Ali, najveći ultimativni krivac za sveopću šonjizaciju (općenito) je upravo taj model. Prije toga su imali jebene modele. 205 - institucija. Pa 405 - još jedna institucija. 306 - odličan hatch. Svi su odreda bili baš vozački auti. A onda… gotovo. Postoje trzaji u vidu 208/508, al ne znam
chono jel ovo Astra J?
Malo je nezahvalno o tome na taj način pričat, jer svi imamo drugačiji pojam kaj je lijepo, kaj ne. Meni je to loše.
A ova nova tek. Ne znam. Ne kužim da su uspjeli zeznuti onako divnu unutrašnjost od nove 308ice, da ovdje izgleda ko groblje.
Ali ono, to je moje mišljenje i moj ukus. Tvoj je očito drugačiji.
- Uređivano
Ružni su vam i Peugeot i Opel, zakaj uopće diskutirate.
Nije uopće. Ima krivu značku, ali je baš stylish - da ne kažem - cyberpunkish
yakuza_stinger previse izbocina, nepotrebnih kutova za razbijanje linije za moj ukus. Meni jedan veliki buckuris
Ovaj Pug 308 je unutra baš mljac mljac. Materijali, izgled, sve. A ja i obožavam te njihove male volane. Ja bi ih stavio u sve aute.
Daj vidi kakve izgovore za volan koristi Astra nova? Koji je ono vrag? Cijela ta nova Astra iznutra izgleda ko da ju je susjed sklepao na brzinu od stvari koje je imao u dvorištu. Volan je od starog crijeva za zaljevat travu. Ma užas. Dno dna. Groblje.