Bilo je zanimljivo, kako je kolega rekao, opruge nisu skužili. Problem je što me pitao odmah za spojlere jer imam prednji lip, sideskirts, stražnji lip spojler i stražnji difuzor, teško ih je ne skužiti.
Ispostavilo se da, ako su kupljeni s autom i ako su navedeni na računu, moguće je upisati ih u prometnu pod napomene bez atesta, uz predočenje računa za vozilo. Onda sam odmah jurio doma pošto ih imam na računu, to je original dodatna oprema i sve super. E, problem je što su na tom istom računu i Eibach opruge. Onda ih je iz druge skužio, ali me srećom pustio, upisao mi je taj aero kit, a za opruge mi je rekao da dođem na jesen s papirima da to atestiram i upišem u prometnu.
Ali ja sam tehnički prošao, mogu se druge godine opet napravit lud pa probat, vidjet ću. Neda mi se živcirat, vjerojatno ću otići to riješiti, imam ionako papire za njih jer su mi dali u Mazdi naknadno (zvali me 2 tjedna nakon isporuke auta da dođem po to) i upozorili su me da mogu zajebavat.
A zajebavaju jer navodno ako po nekom EU zakonu imamo određen postotak prolazaka na tehničkom, onda tehnički mora biti svake 2 godine za sve, a pošto je CVH monopolist, nije im to u interesu nikako i onda ruše za gluposti radi statistike. I u Mazdi 3 imam LED pozicije dodatno ugrađene jer je sve bilo LED osim njih i ružno je to žuto svjetlo, a druga su bijela i morat ću to skidati za dvije godine isto prije tehničkog, idiotizam.
Odmah sam si pivu otvorio da se smirim.