https://www.youtube.com/watch?v=I74_kKtJyjs
Sramota. Jebena sramota.
Automobili
Boze, kako ogavno izgleda. Motor isto smece. Meh... Japanci prave rugla od vozila zadnjih nekoliko godina i jos k tome ne mogu bez Europljana nista. Tako je i jedan od glavnih ljudi na novoj NSX bio bivsi inzinjer u Daimleru.
Dizajn promašaj izgleda kao Kineska kopija nečega nemam pojma čega nedovršenoga, motor je iz BMW -a tak da nemože biti loš sve u svemu jedan od ružnijih u zadnje vrijeme čak je sa boka čista kopija BMW -a z4
Ma skoro sve je iz BMW-a. Cijela unutrašnjost praktički. Šta nisu mogli u Toyoti sami smislit nasljednika 2JZ motora nego su išli uzimat BMW-ov šestak?Sve u svemu, kad bolje pogledam, ovakvo je moje mišljenje:Mazda RX-7 > Mazda RX-8Stara Honda NSX > nova Honda NSXToyota Supra Mk IV > ova sad SupraNissan Skyline R34 GTR > R35 GTRSvi stariji modeli su mi 100x bolji. JDM je umro tamo negdje 2003. godine.
Ma skoro sve je iz BMW-a. Cijela unutrašnjost praktički. Šta nisu mogli u Toyoti sami smislit nasljednika 2JZ motora nego su išli uzimat BMW-ov šestak?Sve u svemu, kad bolje pogledam, ovakvo je moje mišljenje:Mazda RX-7 > Mazda RX-8Stara Honda NSX > nova Honda NSXToyota Supra Mk IV > ova sad SupraNissan Skyline R34 GTR > R35 GTRSvi stariji modeli su mi 100x bolji. JDM je umro tamo negdje 2003. godine.potpis.dodajem Evo VII>XImpreza(stari modeli)>Impreza (novi modeli)treba reci da su japanci uvijek naginjali ka njemcima. Tako su npr Mazda i njemacki NSU bili prvi koji su odlucili napraviti automobil pogonjen Wankel motorom (motor kojeg je osmislio njemcki inzinjer Felix Wankel). naravno NSU je bio prvi. sve sto valja u auto industriji ionako je doslo iz Europe (pogotovo Njemacke).
Prekrasna je
Uff, kako volim mazde...
Znači, ja pokušavam skratiti svoju listu. Do sad je bila 207ica, a sad bi na klasu iznad išao. I skratio sam na:
- Mazda 3
- Pug 308
- BMW 1
- Corolla
- Uređivano
Focus ST
Ili čak Mini Cooper
yakuza_stinger brutalan auto, ali interijer mi je jad i bijeda naspram drugih
Koliko god ima lijepih interijera u novijim automobilima, ne znam kako je vama, ali meni iskreno smeta koliko je stvari na dodir. Kad moram micati pogled samo da bi vidio jel prstom stišćem dobru postaju. Lada Niva mi postane privlačnijom odmah kad vidim da je sve na prekidačima.
- Uređivano
DarkPunisher Ti više nisi mjerodavan za interijere kad voziš auto sa interijerom na razini njemačkih premiuma. Naravno da će ti bilo koji drugi biti bijedan.
@Tzereen Ja sam pristran za Mazde, ali ako ti je interijer bitan, onda ta generacija Mazde 3 o kojoj pričamo ne briljira. Tek ova nova generacija je to popravila (and then some). Also ovi 2.2 SkyActive dizeli su prilično problematični.
Za Peugeot se zna što mislim. BMW1 solidan, njemački kvalitetan i dobar. Mislim da je generacija tog godišta zadnja sa zadnjim pogonom što je dobro za osjećaj vožnje, ali ne znam je li pogon ovisio o motorima ili ne. Samo znaj da kardan uzima prostor straga na takvim autima, onaj tunel između nogu iza je veći.
Corolla te godine nema, osim ako ju importaš iz USA. Kod nas bi to bila Toyota Auris i to je auto s korektnim interijerom, ništa posebno, ali dobiješ Toyota kvalitetu ako ništa drugo.
Fico slažem se, najgore je kad je sve živo na touch, a meni je napravljen tako da moraš fakat gledat što radiš što je ponekad opasno.
Mazdu da kupujem, iz gušta bi NA Mx5 kupio, iz još većeg gušta Rx-7, a kad će bit obiteljski čovjek - MPS 6-icu.
- Uređivano
yakuza_stinger Ali onaj ST druge generacije sa 5 cilindara. Bio se jedan prodavao prije nego sam uzeo Miatu. Oko 80000 km, jako uščuvan, oko 10000€. Malo mi je falilo da prodam Mazdu 3 i da ga uzmem. Ali sam idiot rezonirao kaj ću kupovat auto koji je 3 godine stariji od mog. Plus taj interijer je stvarno grozan, baš odbija. Nekad mi bude žao što ga nisam uzeo kad se tog sjetim.
@Tzereen Mislim da ne bi ni sa i30 bio nezadovoljan. Nije to više onaj Hyundai od prije, iako kad pogledaš oni Accenti na šta god ličili, tog još vozi po našim cestama, nepoderivo je. A kvalitetu su zadržali, poboljšali su izgled. Svakako bi ga uzeo u obzir. Meni se njihov i30 Fastback N jako dopada.