Ja volim pričat da mi je AMG GT trenutno jedini Merscedes vrijedan tog imena i značke, svi ostali su ciganija.

Ovaj mi je negdje li-la.
Miljama ispred CLSa vanjskim izgledom, ali interijer je zakucaj me u separe u Bunga Bungi na Jalu i Bubu pa zašarafi sa Cecom iza 2-3.

Meni je Mercedes uvik bio ruzan , ali od 2013/4 pa nadalje su mi top . Interiori bolesno dobri i ispred konkurencije za 10god , a vanjski izgledi sve bolji i bolji ( moram napomeniti kod mercedesa je AMG optika must have) .Isto tako za Audi sve bolji dizajin , dok mi je BMW sve ruzniji i ruzniji .

escoban

Ako voliš limuzine, za mene lično Volvo S90.
    Neki dan se vozio. Impresioniran vozilom.

Garrus_V Poslan prigovor/zalba BMW u Njemacku pa cekam odg .

edit: jel ko proba A6 audi nisu pretjerano skupi a izgledaju ok

A6 je trenutno najljepši njemački auto u postojanju.

Još ak je ona primer siva od Audija...
    Sex.

Nauči se deklinirati. Kad su njemačka vozila u pitanju, onda je najljepše njemačko auto.

Brings you maloumne women kojima je cilj kao i prvobitnom vlasniku boostanje ega kako bi njihovo prisustvo dobilo na nekom značaju, plus što joj tatica vjerovatno ima nekog Renault Clia, pa joj je pojam udobnosti i asortiman ponude u vozilu nešto najrasprostranjenije što je u svom životu doživila.

Porediti uopšte Audi i bmw je smiješno.
    Audi je za gospodu prije svega, i tu je najveća razlika.

Audi je za kriminalce i tatine sinove koji jedva čekaju da se omotaju oko prvog stupa. Ako je to gospoda, onda ok.

BMW je institucija za "put 4 rings round a cock to keep it up"

Nisam upoznao vozača Audija koji zna prometna pravila. Jednom mi je Vaso Brkić oduzeo prednost i ubacio se bez žmigavca. U Audiju, naravno.

Fico I onda ga je slupao. 😅

Kad smo već kod predrasuda o vozačima pojedinih marki, ja sam čuo da su Mazde za ekipu s velikim kurcem. Zato ja moram imati dvije.

Ajd da se ogradim od prekenjavanja i nadopišem - Audi mi je kao auto hit or miss, ovisi o modelu. Nisu mi bogznašto izgledom, al nisu ni grdi.
      Ono što je meni ogadilo marku za sva vremena su upravo vozači - ta gospoda. Uvjerljivo su najgori, najagresivniji, najveći seronje ikad. Nikad mi nitko nije toliko puta oduzeo prednost ili se nasadio na rep kao audijevac. Najviše slalomiraju, riskiraju nesreće (i naprave ih), znači katastrofa. Čak i BMW-ovci na rade toliko sranja.

Doći ćete vi na moje i shvatiti da je jedini pravi auto za gospodu - Peugeot.

Oćeš mali, oćeš srednji, oćeš, SUV, oćeš limuzinu? Sve

Kao vozač Audija moram reći da nema boljeg osjećaja nego pustit osobu na raskrižju.

Vozači Audija su definitivno agresivniji, ali i bolji vozači.
        Ako vidim auto zamotan oko stupa, u 99% slučajeva je to BMW, a ne Audi.

A to da je za tatine sinove nisam primjetio. To je definitivno BMW kao najveći status simbol među mladima.
        U Audijima uglavnom viđam gospodu sa sijedom bradom.

Tzereen Da, za gospodu homoseksualce i žene. Kad vozim ženin Peugeot likovi mi trube i namiguju.

Jebem vas malo, naravno da ne možeš vlasnika vozila okarakterizirati prema vozilu koje vozi.
        Idiot za volanom je idiot, nebitno u kojem vozilu da se nalazi.

@buz
        Jučer me jedan sa Mazdom mogao na semaforima opucati u gepek. Iskreno ni sam ne znam kako se uspio zaustaviti.
        Vjerovatno mu kurac zapeo za papučicu gasa.