escoban da je to M powaaa, otišao bi i prije...

..jer bi ga s guštom gazio 😉

Al da, zato je mene strah takvih auta, čast iznimkama, al to je sve tako upitne kvalitete da ono. Sad imaš omču oko vrata. Hoćeš li uopće htjet ulupat toliko eura u motor?

Ma to je cijena za novi motor, vjerujem da se moze naci rabljeni to je 313ks ako se ne varam ugradjivao se u puno modela. Brat ima takvog u X3 270.000km jos ide...

Užas jebote. Košto ko neki novi manji auto. Žao mi je.

Laf i kod mene, samo sto sam ja presao 320k 😁 I ne kontam ga mijenjati nikako

5 dana kasnije

Gledam malo Hybrid modele i nemogu virovat kako BMWi lose drze cijene , 530e novi krece od 60k eura a mos ih naci vec za 30k eura u svabiji (godina2019), a jedan nor. arteon koji je oko 50k novi drzi priko 40k eura cijenu . Ispada da je skuplji rabljeni Golf GTE od BMW5ice 🤦‍♂️

O tome sam baš pisao skuplja Škoda Superb od Passata kao rabljena, a ovo sa BMW om je nevjerojatno. Sad malo gledam taj 530 e je 4 cilindra vjerujem da je to u velikoj mjeri razlog zašto slabo drži cijenu.

8 dana kasnije

Imate li kakvi prijedloga za auta do 40k eura (cijena van hrvatske) , gledam novu Octaviu RS izgleda mi mocna i sve ali ih nema puno kao limuzina i drzu jebeno dobro cijenu . Trziste je polidilo skroz rabljena auta skoro jednako skupa kao nova -..- Samo da nije neki SUV ili karavan (ili BMW)😁

Gleda sam i Arteona koji je po cijeni ok ali mi se nesvida kao Skoda

AMG 4 DOOR meni trenutno najlipse auto na trzistu u malo drugom izdanju

Ja volim pričat da mi je AMG GT trenutno jedini Merscedes vrijedan tog imena i značke, svi ostali su ciganija.

Ovaj mi je negdje li-la.
      Miljama ispred CLSa vanjskim izgledom, ali interijer je zakucaj me u separe u Bunga Bungi na Jalu i Bubu pa zašarafi sa Cecom iza 2-3.

Meni je Mercedes uvik bio ruzan , ali od 2013/4 pa nadalje su mi top . Interiori bolesno dobri i ispred konkurencije za 10god , a vanjski izgledi sve bolji i bolji ( moram napomeniti kod mercedesa je AMG optika must have) .Isto tako za Audi sve bolji dizajin , dok mi je BMW sve ruzniji i ruzniji .

escoban

Ako voliš limuzine, za mene lično Volvo S90.
        Neki dan se vozio. Impresioniran vozilom.

Garrus_V Poslan prigovor/zalba BMW u Njemacku pa cekam odg .

edit: jel ko proba A6 audi nisu pretjerano skupi a izgledaju ok

A6 je trenutno najljepši njemački auto u postojanju.

Još ak je ona primer siva od Audija...
        Sex.

Nauči se deklinirati. Kad su njemačka vozila u pitanju, onda je najljepše njemačko auto.

Brings you maloumne women kojima je cilj kao i prvobitnom vlasniku boostanje ega kako bi njihovo prisustvo dobilo na nekom značaju, plus što joj tatica vjerovatno ima nekog Renault Clia, pa joj je pojam udobnosti i asortiman ponude u vozilu nešto najrasprostranjenije što je u svom životu doživila.

Porediti uopšte Audi i bmw je smiješno.
        Audi je za gospodu prije svega, i tu je najveća razlika.

Audi je za kriminalce i tatine sinove koji jedva čekaju da se omotaju oko prvog stupa. Ako je to gospoda, onda ok.

BMW je institucija za "put 4 rings round a cock to keep it up"

Nisam upoznao vozača Audija koji zna prometna pravila. Jednom mi je Vaso Brkić oduzeo prednost i ubacio se bez žmigavca. U Audiju, naravno.

Fico I onda ga je slupao. 😅

Kad smo već kod predrasuda o vozačima pojedinih marki, ja sam čuo da su Mazde za ekipu s velikim kurcem. Zato ja moram imati dvije.