yakuza_stinger escoban da je to M powaaa, otišao bi i prije... ..jer bi ga s guštom gazio 😉 Al da, zato je mene strah takvih auta, čast iznimkama, al to je sve tako upitne kvalitete da ono. Sad imaš omču oko vrata. Hoćeš li uopće htjet ulupat toliko eura u motor?
Laf Ma to je cijena za novi motor, vjerujem da se moze naci rabljeni to je 313ks ako se ne varam ugradjivao se u puno modela. Brat ima takvog u X3 270.000km jos ide...
escoban Gledam malo Hybrid modele i nemogu virovat kako BMWi lose drze cijene , 530e novi krece od 60k eura a mos ih naci vec za 30k eura u svabiji (godina2019), a jedan nor. arteon koji je oko 50k novi drzi priko 40k eura cijenu . Ispada da je skuplji rabljeni Golf GTE od BMW5ice 🤦♂️
Laf O tome sam baš pisao skuplja Škoda Superb od Passata kao rabljena, a ovo sa BMW om je nevjerojatno. Sad malo gledam taj 530 e je 4 cilindra vjerujem da je to u velikoj mjeri razlog zašto slabo drži cijenu.
escoban Imate li kakvi prijedloga za auta do 40k eura (cijena van hrvatske) , gledam novu Octaviu RS izgleda mi mocna i sve ali ih nema puno kao limuzina i drzu jebeno dobro cijenu . Trziste je polidilo skroz rabljena auta skoro jednako skupa kao nova -..- Samo da nije neki SUV ili karavan (ili BMW)😁 Gleda sam i Arteona koji je po cijeni ok ali mi se nesvida kao Skoda
Raziel escoban Ako voliš limuzine, za mene lično Volvo S90. Neki dan se vozio. Impresioniran vozilom.
wooddiebone Ja volim pričat da mi je AMG GT trenutno jedini Merscedes vrijedan tog imena i značke, svi ostali su ciganija. Ovaj mi je negdje li-la. Miljama ispred CLSa vanjskim izgledom, ali interijer je zakucaj me u separe u Bunga Bungi na Jalu i Bubu pa zašarafi sa Cecom iza 2-3.
escoban Meni je Mercedes uvik bio ruzan , ali od 2013/4 pa nadalje su mi top . Interiori bolesno dobri i ispred konkurencije za 10god , a vanjski izgledi sve bolji i bolji ( moram napomeniti kod mercedesa je AMG optika must have) .Isto tako za Audi sve bolji dizajin , dok mi je BMW sve ruzniji i ruzniji .
escoban Garrus_V Poslan prigovor/zalba BMW u Njemacku pa cekam odg . edit: jel ko proba A6 audi nisu pretjerano skupi a izgledaju ok
wooddiebone A6 je trenutno najljepši njemački auto u postojanju. Još ak je ona primer siva od Audija... Sex.
Raziel Brings you maloumne women kojima je cilj kao i prvobitnom vlasniku boostanje ega kako bi njihovo prisustvo dobilo na nekom značaju, plus što joj tatica vjerovatno ima nekog Renault Clia, pa joj je pojam udobnosti i asortiman ponude u vozilu nešto najrasprostranjenije što je u svom životu doživila. Porediti uopšte Audi i bmw je smiješno. Audi je za gospodu prije svega, i tu je najveća razlika.
yakuza_stinger Audi je za kriminalce i tatine sinove koji jedva čekaju da se omotaju oko prvog stupa. Ako je to gospoda, onda ok. BMW je institucija za "put 4 rings round a cock to keep it up"
Fico Nisam upoznao vozača Audija koji zna prometna pravila. Jednom mi je Vaso Brkić oduzeo prednost i ubacio se bez žmigavca. U Audiju, naravno.
buz Fico I onda ga je slupao. 😅 Kad smo već kod predrasuda o vozačima pojedinih marki, ja sam čuo da su Mazde za ekipu s velikim kurcem. Zato ja moram imati dvije.