buz
Pa čekaj malo, ti više uživaš u vozilima, samo zato jer se tvoj okus o ljepoti razlikuje od mog.
Eto, tako je to zvucalo maloprije.
I moja najdrža marka vozila je Toyota, VW mi nista ne predstavlja (bez obzira sto vozim jednog). ;;)
I da, naprotiv, obzirom da je moj topic, dosao sam na ideju da bi mogao napraviti neko natjecanje, u vidu kvizova o vozilima i slicno, jer me podstaklo gore od prethodnog razgovora.
I na to sam aludirao, nikako da pokazem da sam veci znalac od tebe, ili vas.
Automobili
Primijeti da ja nisam nigdje napisao tko više ili manje uživa ili tko se više ili manje razumije. Ti si s time počeo. Ne volim kad mi se stavljaju riječi u usta, već drugi put ispada da sam rekao nešto što nisam. Čak nisam ni pomislio ovo šta si upravo rekao, a kamoli da sam to napisao.
Meni Golf dođe ko iPhone u svijetu mobitela. Odmah mi je manje interesantan auto. Ne mogu dizajnu Golfova prigovorit, al nije ništa posebno. Vrlo je "bland" auto. Ne znam dobar izraz kod nas za to što želim reći. Preobičan mi je.Upravo to i meni je golf izlizan nekako.ja sam prosle godineuzeo ovaj peugeot 308 bas isti sa ove slike i sa ful opremom i super zadovoljan ma oduaevljen sam

Sama činjenica da se model Golf svaku generaciju proda u puno manjoj količini govori da je tržište zasićeno.
Ja trenutno imam sluzbenog karavana nema boljeg auta na svijetu :), mozes vikendicu povesti kad ides na godisnji
Joj kak buš moral prat bijeli auto. Vjeruj meni Niš bez ribanja sa spužvom.
Vjerujem, al ovakvu ljepoticu drage volje ribam :)
Doduše, uvijek mogu nažicat 2-3 žetona za autopraonu u Westu, tak da...
Kako ide sad ta kupnja? Ako na računu imam cca. 40000kn, neću valjda nositi novčanice.
Ja sam s kešom išao po svoj auto. Ja i prodavač smo stalno pogledavali oko sebe hoće li nas netko opljačkat.
Prvo sam ja pazio da on mene ne opljačka, a onda kad sam mu dao lovu on je pazio da ja njega ne opljačkam
Kako se krecu cijene registracije vozila u Rvatskoj ?
Evo primjerice koliko bi izasla registracija za ovu Astricu iznad ?
Tuhy
Sto kažeš na Kiu Ceed / Pro Ceed? Vidim na njušci da ih ima po dobrim cijenama, a auto izgleda poprilično dobro.
Ili Hyundai i30?
Kako se krecu cijene registracije vozila u Rvatskoj ?Ukoliko ima bonus na osiguranje od 50%, od 2500-3000 kn sve zajedno. Unazad par godina pojavilo se dosta osiguravajućih kuća pa su pale cijene. Naravno nismo se baš usrećili jer su naši zato podigli cijene tehničkog pregleda.
Evo primjerice koliko bi izasla registracija za ovu Astricu iznad ?
Jebte, poskupo to kod vas.
Ja za jedno vozilo ovdje od 103 kw placam nekih 250 eura, kao i kombinovani Mercedesov kombi od 115 kw placam nekih 300-injak evra.
Mogu zamislit koliko bi tek kod vas izasla registracija gore navedene snage motora.
Edit:
Tuhya bi ova Astra izasla oko 11k evra.
Yep.
Imam taj spomenuti bonus ;) , al da deru, deru.
Iskreno, Torca, nisam ni obraćal pažnju na ta 2 modela, a nisu mi ni baš nešto izletavali na Njuškalu u ponudama. Možda sam neku filtraciju uključil. Il nemogu reć da mi se ne sviđaju.
Zasad je ona astrica favorit, za dalje ću vidjet.
Jesi se raspital za moguće kvarove,probleme,potrošnju goriva itd.. za tu Astru ali i za sve druge modele koji te zanimaju?
Proguglaj malo i o Audi A3 S-Line serijama.
Imao sam prije 2 godine jednu A3-icu, dok je jos stari patrgao sa Audi vozilima, sa 2.0 motorom (103 kw), i jako jako dobra je bila.
Pa pogledaj, meni su lijepe, partikularno ove S serije.