Kao vozač Audija moram reći da nema boljeg osjećaja nego pustit osobu na raskrižju.

Vozači Audija su definitivno agresivniji, ali i bolji vozači.
Ako vidim auto zamotan oko stupa, u 99% slučajeva je to BMW, a ne Audi.

A to da je za tatine sinove nisam primjetio. To je definitivno BMW kao najveći status simbol među mladima.
U Audijima uglavnom viđam gospodu sa sijedom bradom.

Tzereen Da, za gospodu homoseksualce i žene. Kad vozim ženin Peugeot likovi mi trube i namiguju.

Jebem vas malo, naravno da ne možeš vlasnika vozila okarakterizirati prema vozilu koje vozi.
Idiot za volanom je idiot, nebitno u kojem vozilu da se nalazi.

@buz
Jučer me jedan sa Mazdom mogao na semaforima opucati u gepek. Iskreno ni sam ne znam kako se uspio zaustaviti.
Vjerovatno mu kurac zapeo za papučicu gasa.

weky Ja uvijek vozim oslobođeno. 😁

U Peugeotu da. Seksualno oslobođeno.

Auto bira vlasnika, a ne obrnuto.

What?

Ali slažem se s ovim kaj @buz kaže. Švapska skupa auta (sveto trojstvo - BMW/Audi/Mercedes) kupuju samo oni s malim pimpačima jer misle da će s autom dobit na vrijednosti. Kaj je najbolje, kod nekih žena i budu. Ali takve žene ne valjaju.

Ljudi sigurni u svoje seksualne vještine voze Peugeot, Mazdu i Nissan. Eventualno može proći i Volvo.

E da, za VW vrijedi isto ko i prvi dio posta. Znači, mali pimpači, ali k tome još i mala plaća. 😂

Harry Potter shema, auto bira vlasnika. 😃
    Nisi se ti rodio s genima da voliš Peugeota, nego Peugeot ima točno to što ti voliš, cilja na ljude određenog profila.

VW je krampvagen bosna. Dovoljno mi je samo otic u rodne krajeve staraca i slusat te starozavjetne epske spjevove kako je to svabo i da to valja i traje. Uvijek ista prica.

yakuza_stinger
      Kad su ih proivodili u Sarajevu, da se Dacia proizvodila u TAS-u, danas bi Dacia bila "Das Auto".

Po Tze-ovoj teoriji, mi koji vozimo Opela vjerojatno imamo malog i rđavog radi nekorištenja

😢

Teorija da izbor automobila određuje čovjeka je jedna od većih nebuloza koje sam pročitao na ovom forumu.
        Čitam i ne vjerujem.

Vozim VW i apsolutno se ne zamaram sta drugi voze, u biti vozim ga jer me je prijasnji dobro sluzio ako bude i ovaj mozda ce opet biti VW. Mislim da ljudi opcenito kupuju ono sto ih dobro sluzi i to je to, evo mi smo imali Peugeot Partner na poslu i auto je bio zacaran, svako malo je neki kurac bio s njim i to jedno iskustvo me vec odvraca od te marke iako sam svjestan da je samo taj jedan mozda los i da je postotak losih VW-a mozda i veci nego losih Peugeota.

A ovo s malim pimpecima ne znam, moj mi nije nista govorio dok sam kupovao auto.

Garrus_V Gayevi koji imaju lika predstavlju ga drugima kao svog partnera. Peugeot Partner. I rest my case.

buz Evo, buz je dokaz da + i + daju minus. Ako imaš dva auta za prave muškarce (Peugeot i Mazdu), nastaje neki čudni Demogorgon koji ne zna kaj valja.

Tuhy nije tako za Opel. Opel (i Renault) voze žene te muškarci koji su odustali od života. Nije nužno da imaju malog pimpača, može bit i mrcina, ali ga više ne koriste.