Doći ćete vi na moje i shvatiti da je jedini pravi auto za gospodu - Peugeot.
Oćeš mali, oćeš srednji, oćeš, SUV, oćeš limuzinu? Sve
Doći ćete vi na moje i shvatiti da je jedini pravi auto za gospodu - Peugeot.
Oćeš mali, oćeš srednji, oćeš, SUV, oćeš limuzinu? Sve
Kao vozač Audija moram reći da nema boljeg osjećaja nego pustit osobu na raskrižju.
Vozači Audija su definitivno agresivniji, ali i bolji vozači.
Ako vidim auto zamotan oko stupa, u 99% slučajeva je to BMW, a ne Audi.
A to da je za tatine sinove nisam primjetio. To je definitivno BMW kao najveći status simbol među mladima.
U Audijima uglavnom viđam gospodu sa sijedom bradom.
Jebem vas malo, naravno da ne možeš vlasnika vozila okarakterizirati prema vozilu koje vozi.
Idiot za volanom je idiot, nebitno u kojem vozilu da se nalazi.
@buz
Jučer me jedan sa Mazdom mogao na semaforima opucati u gepek. Iskreno ni sam ne znam kako se uspio zaustaviti.
Vjerovatno mu kurac zapeo za papučicu gasa.
Buz, pripazi kako voziš.
U Peugeotu da. Seksualno oslobođeno.
elder8472 izgleda ko moj Focus , ali vozi i dalje koliko god ga stiskao. Fakat me iznenađuje.
yakuza_stinger
Vozim i ja forda zato sam stavio
Auto bira vlasnika, a ne obrnuto.
What?
Ali slažem se s ovim kaj @buz kaže. Švapska skupa auta (sveto trojstvo - BMW/Audi/Mercedes) kupuju samo oni s malim pimpačima jer misle da će s autom dobit na vrijednosti. Kaj je najbolje, kod nekih žena i budu. Ali takve žene ne valjaju.
Ljudi sigurni u svoje seksualne vještine voze Peugeot, Mazdu i Nissan. Eventualno može proći i Volvo.
E da, za VW vrijedi isto ko i prvi dio posta. Znači, mali pimpači, ali k tome još i mala plaća.
Harry Potter shema, auto bira vlasnika.
Nisi se ti rodio s genima da voliš Peugeota, nego Peugeot ima točno to što ti voliš, cilja na ljude određenog profila.
VW je krampvagen bosna. Dovoljno mi je samo otic u rodne krajeve staraca i slusat te starozavjetne epske spjevove kako je to svabo i da to valja i traje. Uvijek ista prica.
Kaj ako sam vozio kontejner 9 godina pa tek onda kupio Audija?
yakuza_stinger
Kad su ih proivodili u Sarajevu, da se Dacia proizvodila u TAS-u, danas bi Dacia bila "Das Auto".
Po Tze-ovoj teoriji, mi koji vozimo Opela vjerojatno imamo malog i rđavog radi nekorištenja
Teorija da izbor automobila određuje čovjeka je jedna od većih nebuloza koje sam pročitao na ovom forumu.
Čitam i ne vjerujem.
Vozim VW i apsolutno se ne zamaram sta drugi voze, u biti vozim ga jer me je prijasnji dobro sluzio ako bude i ovaj mozda ce opet biti VW. Mislim da ljudi opcenito kupuju ono sto ih dobro sluzi i to je to, evo mi smo imali Peugeot Partner na poslu i auto je bio zacaran, svako malo je neki kurac bio s njim i to jedno iskustvo me vec odvraca od te marke iako sam svjestan da je samo taj jedan mozda los i da je postotak losih VW-a mozda i veci nego losih Peugeota.
A ovo s malim pimpecima ne znam, moj mi nije nista govorio dok sam kupovao auto.