Fenix slažem se. Super su i ti klasični modeli 208 i 308, ali i SUV-ovi 2008 i 3008. I boje su im odlične.

Ja se inače zalažem za šarene boje na autima. Znaš kak lako nađem svoj narančasti na parkingu prepunom bijelih, sivih i crnih automobila. 😄

buz nije ni meni pretjerana digitalizacija lijepa. Zato volim te piano tipke ovdje. Renault mi ima prevelike i krivo okrenute ekrane. Užasno. A najgori mi je Mercedes koji je od neke luksuzne suzdržane limuzine postao digitalni ciganluk. Užasno. Barem meni osobno. BMW mi je puno draži. Barem iznutra, jer su oni pak s bubrezima počeli kenjat previše.

Tzereen Bubrezi su više manje na M modelima, na normalnima su okej dimenzija. Nova BMW trojka mi se jako sviđa. Mercedes je stvarno postao auto za srpske pjevačice i albanske mafijaše, užas. Ona roza rasvjeta kad ju stave, bljuje mi se.

Čuo sam se s prodavačem, moj ružni sivi autić je na pripremi za isporuku i papire sređuju paralelno. Ako carina pošalje papire, sutra je isporuka popodne.

@Tzereen Znam da ti se ne sviđa boja, ali barem mi paše uz fasadu.

Jako lijep auto. Fakat je. Ok, ja bi crvenu piknul, ali siva je elegantna.

Uživaj stari! Možeš me negdje i provozat!!

Tzereen Zadovoljan sam jako, sad se moram riješit ovog kroma, zatamnit šajbe i nekad i felge u crno prelakirat. Lijepe su mi, ali hoću crne. Najradije bi ga malo i spustio, ali pošto je obiteljski ne mogu mu narušavati udobnost. 😆

Felge su ogromne btw. Moraš jako paziti na bilo kakve rupe. Al kaj je, je. Auto je baš elegantan. Šteta kaj te krom smeta jer mu on daje dodatnu dozu elegancije.

A felge - istina, fakat mogu jako dić auto.

Neće valjati ako staviš crne felge, zatvorit će ga.
        Ova boja takva kakva jest, meni je prelijepa, i ne bi ja tu ništa mijenjao.

Raziel Ma neće, našao sam par slika takve kakvu bi ja složio, izgleda mi top.

Btw. vozim se doma i dva auta ispred mene Audi 80 i spadne mu stražnji lonac cijeli na cestu. Dobro da sam bio malo više iza, bio bi naletio na to. 🤦

Tzereen Ma nemam kune više jedne, zadužio sam se sad skroz. Kad se oporavim ću možda uzet, budem vidio. Auto je u dvorištu pod nadstrešnicom, sudar u 15 godina nisam skrivio da bi si trebao popravljati. Jedino da mi ga ne mazne netko na parkingu kad sam negdje. Mislio sam prodat Peugeot jer imam sad tri auta koja mi ne trebaju, ali umjesto kaska za Mazdu radije Pežu registriram jos godinu dana nek ga žena vozi. To mi dođe kao kasko ako žena ne vozi Mazdu. 😆

Tzereen 206 sam kupio prije godinu dana ženi da se nauči vozit, ima vozačku 12 godina i zahvaljujući roditeljima nije nikad vozila jer joj nisu htjeli dati. Dao sam joj Mazdu da se nauči, ali to je išlo tako dobro da smo se posvađali, odn. ja sam podivljao jer je ubacila u 5. brzinu na nadvožnjaku pri 30 na sat i onda me gleda zašto auto rikava, poskakuje i slično. Mene je duša zaboljela, rekao sam stani sa strane, nećeš više vozit taj auto. Kasnije mi je bilo žao da ne nauči pa sam uzeo Puga za 2500€ jer joj je trebalo za posao, radila je od 5 ujutro. Na kraju je promijenila posao i radila od doma godinu dana, ali je Pugić poslužio meni pošto sam Mazdu 3 prodao prije skoro pola godine. Naučila se malo bolje vozit sad, ide svugdje sama, ali ne vozi svaki dan i ne treba nam tri auta definitivno i previše mi je to plaćati, no ne znam da je spremna sad vozit auto od 25 kila eura pa bi pojeo govno i ostavio ga još bar godinu dana da se još malo uči.

E, razbojniče jedan.
            Ti da si na ženu mislio, automatika bi uzeo.

Uskoro skuplje gorivo nego rata za auto 😆

7 dana kasnije

Treba mi mišljenje znalaca pa evo:
            Razmišljam mijenjati svoj BMW 3 (318d), 2015. godište, oko 135t km za 328d, xDrive, oko 120 i nesto tisuća km, 2014. godište, sve rađeno u službenom servisu i napravljene sve velike izmjene, ful je uredan, koža unutra, grijana sjedala naprijed i nazad, prvi vlasnik, ma tip top
            Inače ovaj BMW je kod mene malo više od 6 mjeseci i odličan mi je i ne bi ga mijenjao da ponuda nije tako dobra ali poznavajući sebe, i da ga uzmem vjerojatno ću ga kroz 2 godine prodat i uzet nešto drugo a nije da sam vidio puno 328 kod nas na oglasima pa me zanima mišljene općenito o toj zamjeni i o eventualnoj prodaji nešto kasnije?

Ne sjecam se da sam ikada vidio 328d kod nas, obzirom da je 4 cilindra tj nije 6 mislim da nije neka razlika u odnosu na 318d lagano mapiranje bi 318 dovelo do te razine, sto se tice daljnje prodaje rekao bih da je 318 u prednosti.

kauboj Ako ovo dobro radi što imaš ne bih išao u nepoznato, a i sam kažeš da ionako često mijenjaš aute pa se strpi još malo. Ako je baš auto od poznanika i znaš da je stvarno sve top onda eventualno da.

Laf
                  Nisam siguran, znam da je 3.0 i da ima 100tinjak konja više nego moj.

buz
                  Je, prvi sam dobio tu ponudu za odlične novce. Plus što su svi veći servisi odrađeni dok na mom još nisu.