Sve na kraju dana ovisi kako ga je prethodni gazda vozio i održavao, to je jedino bitno. Isto je kao i s ovim Dualsenseovima, dođu i tvornički neispravni, naravno, ali je i do načina korištenja.
Ja se ne zaletavam preko ležećih kao u filmovima, ne pentram se na rinzole i slično. Znam pravilno krenuti bez da jebem kuplung, ne ubrzavam naglo dok motor ne dosegne radnu temperaturu, servisiram auto u redovnim intervalima, ako čujem nešto neobično odlazim na servis i slično. Mijenjam i gume redovito što onda stvara manji stres ovjesu i slično. Naravno onda da kupac kad dođe vidjeti moju Mazdu 3 iz 2011. izjavi da je auto kao nov.
Sigurno da ima i tamo izuzetaka pa si naletio na nekog tko je čuvao taj auto i vozio ga je nježno i po autoputu pa makar i radio 30K godišnje i dobiješ super pouzdan auto kojem neće krepati ništa idućih 150K kilometara. A možeš tu kupiti novi pa ima stalno neke pizdarije i kvarove jer eto posralo te tako. Tako da po meni i jedan i drugi ste u pravu, ali ja to gledam kroz prizmu rizika jer je na kraju dana taj premium rabljeni iz Njemačke meni rizičniji od srednje klase koju sam ja tu kupio novu i brinuo se za nju od prvog dana.