Nisam gledao jer nisam doma, a nisam upoznat sa MotoGP streamovima. Znas negdje gdje bih mogao pogledati snimke?

probaj mozda ako ima torrent za skinut, ja sam live gledao
ovu moras pogledat vrh je bila

Budem, budem. Jos si nisam nista spojlao. Tokom tjedna cu pokusat pogledat.

viper89 - stvarno fantasticna utrka, pretjecanja na sve strane. Malo, Lorenzo, malo Dovi, malo Marquez, malo Vinales na prvom mjestu. I onda se ubaci Rins. Steta samo sto se Marquez odvojio zadnja 2 kruga, pa nismo imali borbu do zadnjeg zavoja.

Upravo to, predobro je kad se ovako vozi. Dosadno je više gledat samo Marqueza kada se odvoji i bude prvi na najdosadniji nacin.
predobra utrka 

2 mjeseci kasnije

Ne znam jel ste gledali, ali ovaj vikend sam napokon mogao u miru pogledati sve utrke uzivo. I dok su Moto 3 i GP jako zabavne (pogotovo 3 gdje su trojica uletjela u cilj u pola metra razmaka), Moto 2 nije bio toliko zabavan. Ali ona kretencina Fenati i dalje nastavlja sa svojim ludostima. Pri 230 kmh ide stiskat kocnicu drugom vozacu. Dobio je 2 utrke kazne i izgon iz momcadi, sumnjam da ce ga neka druga momcad htjeti. Makar bi mu ja dao dozivotni izgon iz motosporta. Jebes njegov talent kad je decko u glavi totalna nula.

mjesec kasnije

Jeste vidjeli sta su Japanci napravili Marquezu u cast? Onu igru na automatu pa ju isao igrat nakon sto je postao svjetski prvak 

Jeste vidjeli sta su Japanci napravili Marquezu u cast? Onu igru na automatu pa ju isao igrat nakon sto je postao svjetski prvak 
Vrh

Svaka cast. Definitivno mi nije top pick al sta je je - frajer zna.

7 dana kasnije

Fenomenalna utrka jutros. Vinales rasturio. Cudo bi radio da mu prilagode Yamahu.

ZoNTrA pogledaj moto 3 utrku ako mozes, koji kaos bio  xD xD xD xD

viper89 - upravo krecem s MOTO 3 utrkom, kroz 2 sata pogledam sve 3 utrke pa javim dojmove  ;)

Stvarno je bila kaoticna MOTO 3 utrka, toliko padova i bliskih dodira, da ne govorim o tome da su u zadnji krug 15-orica vozaca usla u razmaku od 5 metara. MOTO 2 je isto bila iznadprosjecna, borbi je bilo na sve strane.
Sto se tice GP-a, drago mi je zbog Yamahe, to ce im valjda biti motivacija za dalje jer zadnjih godinu i pol su uzasni. Vinalesu ce ovo, vjerujem jako podignuti samopouzdanje. Pa ja sam od njega ocekivao novog Marqueza, ali stvarno se pogubio u zadnje vrijeme (kao i sama Yamaha). Jest da je sve rijeseno, ali nadam se da ce biti jos odlicnih utrka na zadnje dvije staze, ipak 2 prvenstva jos nisu odlucena.

7 dana kasnije

Dobar race. Rossi imao odlican pace, steta sto je tako zavrsilo.

3 mjeseci kasnije

Mission Winnow Ducati Team za 2019.
Dovizioso i Petrucci

Nova grafika i boja su top

2 mjeseci kasnije

Ljudi, nemojte zaboraviti, MOTO GP sezona pocinje tjedan dana ranije nego F1, tako da je VN Katara vec ovaj vikend. 

godina kasnije

@viper89 - hoće li ih braća Marquez unerediti sve ove sezone? Mlađi će se još vjerojatno privikavat, ali Marc je toliko superioran da ne vidim kako ga netko može dobiti.

Volio bi rec da moze netko ali jednostavno marc je nedodirljiv. Ja se fakat nadam da Dovi moze potegnut ove godine, vjerujem da je gigi jos za ducati spremio poneko iznenadjenje. svakako me zanima sto moze alex ali za rookie godinu ne ocekujem puno jer on nije na razini ko marc.
Najvise me interesiraju yamaha pogotovo vinales i quartararo. On i morbideli su imali dosta dobru sezonu na petronasu, a sad ce dobiti factory yamahe ko iz glavnog tima - quartararo je pogotovo nabrijan i jebeno vozi bit ce tu svasta sa njegove strane al jednostavno jos nema to iskustvo da bi dobio jednog marqueza kako smo vidjeli prosle godine. Da ce imat pobjede konacno to svakako al ne ocekujem sad cudo. Vise me zanima Vinales, taj covjek ubija samo nikako da se stopi s tom yamahom, pogotovo po pitanju top speeda. Ostaje nam vidjeti nadolazece testove sa 2020 motorima i koliko snage mogu razviti. Kad vinales udje u formu onda rastura samo jebiga trebaju ponajvise njemu prilagodit motocikl. Takodjer me zanima sta ce napraviti pol espargaro s novim modelom KTM-a. Uglavnom ceka nas zanimljiva sezona, pogotovo jer je raspored promjenjen i imamo novu stazu u finskoj na ljeto.

2 godine kasnije

Danas pocinje nova sezona.
Martin na poleu, utrka je u 16 sati.
@viper89 gledat ce se?

Bilo je jako zanimljivo zadnje dvije godine bez Marqueza. Oke, vozio je ponesto prosle godine, ali nedovoljno da bude velika prijetnja.