Prika Care ako je to zlatni, nemogu bas odredit iz ove slike, to ti je oko 2000-3000 kn na ebayu! Broncanog sam ja imao, i prodali ga u 2 min za 100kn.

Trenutno imam base iliti crvenog, kao Buzov Modric gore, Lewandovskog 🙂

Soul bronca…ma meni sasvim nebitno sve to,ja sam mu jos slicicu poslao 2 dana prije njega…mislim se…sto ce napravit?

Ukrast mi slicicu?!…ajde …meni ne trebaju jos mi samo fali da sam lud i za tim

Ma sve jasno. Samo sam upozorio jer se nevidi iz slike najbolji, ipak nije rijec o maloj lovi.

Ja sam te extra provjerio cisto iz fore kad mi frend reko za njih. Kad dobijemo koju dobru plan je odma prodat i za svu lovu kupit nove slicice. Recimo kad smo bas tog Ronalda prodali, kupili 20 novi paketica. Mali bio sretan kao da je Bozic, i jos povucemo normalnog Ronalda i Modrica koje je najvise i htio 🙂

Soul ma upravo to,cilj ti je zabaviti se s njim..tako i meni…naucio je drzave,zastave,neke igrace…zabavite se…i usput skupljate…ja mom govorim da nosi sve duple i da se mijenja za koje on hoće i koje mu se sviđaju…

Ali da,ako imas srece mozes uzet 1000-2000kn..ja sam ovoga dobio kad sam kupio četiri paketića…Mislio sam prvo boxeve uzimati ali nije zanimljivo jer dobijem hrpu sličica i dok sve to složim i zalijepim umorim se i njemu dosadi…ovako svaki put kad sam na trafici 5-10 paketića pa neka otvara…

Evo @Prika i ja se mijenjali. Naučili me u Panini grupi da treba staviti neki komad kartona u kuvertu, a sličice u vrećicu da se sličice ne unište u transportu, pa sam mu ovako zapakirao i poslao. Sigurno je sigurno.

buz ma lažeš?

A ja tebi mislio isto napravit..vratit ce ti se slicice 😀

izvadi to ako nisi zalijepio..Ako je prozirna kesica poštar će dobit po glavi

Prika Ma to sve ide u kuvertu. Neću ti tako poslati zajebavam se, ali tako me ovaj natjerao da mu Modrića pošaljem.

buz tako je i mene ovaj,ja sam morao cvrsti karton presaviti,zamotati slicicu pa karton i na kraju dobro sve to zalijepiti i staviti u kuvertu sa baloncicima…

Znaci dres od Petkovića je krenuo za Split a dres od Livaje za Zagreb.

Samo ljubav

Prika

Kad još malo skupim onda ču ja san tek na početku

Stigle mi danas sličice koje sam mijenjao za Modrića. Najviše je bilo Rusije, 54 komada. Odlučio sam skupiti i albume i Brazil do kraja. Brazila mi sad fale 4 sličice, a Rusije 20-ak komada. Ako netko slučajno ima negdje što, nek se javi.

24 dana kasnije

Popunio album

Giphy - mr bean GIF

jeedah kazu da vrijedi nesto…ja sam dobio 200 razlicitih slicica koje su mi falile u albumu…

2 mjeseci kasnije

Ima li netko viška nogometnih kartica koje su se dobivale u Konzumu? Ili da bi prodao, ili ga ne zanimaju pa bi se za čokoladu mijenjao?

Loki Jel te zanimaju neotvorene ili? Imali su nećaci nešto duplih pa mogu pogledati.

U Konzum rijetko idem i dobio na blagajni tri paketića sa sličicama, otvorim ono prvi paketić i ispade mi Argentina, (karte ne lažu, hehe!) i još k tome Lo Celso kojeg ni na prvenstvu, budu garant prvaci 😂.