PANINI™ albumi i sličice
- Uređivano
Ma sve jasno. Samo sam upozorio jer se nevidi iz slike najbolji, ipak nije rijec o maloj lovi.
Ja sam te extra provjerio cisto iz fore kad mi frend reko za njih. Kad dobijemo koju dobru plan je odma prodat i za svu lovu kupit nove slicice. Recimo kad smo bas tog Ronalda prodali, kupili 20 novi paketica. Mali bio sretan kao da je Bozic, i jos povucemo normalnog Ronalda i Modrica koje je najvise i htio
Soul ma upravo to,cilj ti je zabaviti se s njim..tako i meni…naucio je drzave,zastave,neke igrace…zabavite se…i usput skupljate…ja mom govorim da nosi sve duple i da se mijenja za koje on hoće i koje mu se sviđaju…
Ali da,ako imas srece mozes uzet 1000-2000kn..ja sam ovoga dobio kad sam kupio četiri paketića…Mislio sam prvo boxeve uzimati ali nije zanimljivo jer dobijem hrpu sličica i dok sve to složim i zalijepim umorim se i njemu dosadi…ovako svaki put kad sam na trafici 5-10 paketića pa neka otvara…
Znaci dres od Petkovića je krenuo za Split a dres od Livaje za Zagreb.
Samo ljubav
- Uređivano
Stigle mi danas sličice koje sam mijenjao za Modrića. Najviše je bilo Rusije, 54 komada. Odlučio sam skupiti i albume i Brazil do kraja. Brazila mi sad fale 4 sličice, a Rusije 20-ak komada. Ako netko slučajno ima negdje što, nek se javi.
Ima li netko viška nogometnih kartica koje su se dobivale u Konzumu? Ili da bi prodao, ili ga ne zanimaju pa bi se za čokoladu mijenjao?
Loki Jel te zanimaju neotvorene ili? Imali su nećaci nešto duplih pa mogu pogledati.