Jebote u digitalnom sam dobio vec petog Otamendija.Ja sam ga bas sad dobio u razmjeni za nekog japanskog igraca.
PANINI™ albumi i sličice
I ja sad dva Otamendija. Nemam ni jednog brbina mogo sam sa ponosom dns ic na marš protiv carigradske konvencije.
Otamendi je gradski bicikl lol
Ovi kodovi imaju iste slicice u paketicu?ja sam uspio danas swapat dvojcu s kolegom s posla
Ma swap je stvarno smece, bas mi slabo mijenja. Seferovica vec 3 dana nemrem zamjenit.
Ja sam dns imao 9 duplica vec mi je do sad promjenilo 6. Nemojte birat pojedine igrace ,vec cijelu ekipu.
I da logicno je da ce te se teže rješit igraca iz manje popularnih repki jer takvi se najcesce love na kraju.
Ja sam se svih riješio, a tražio samo S. Arabiju.
A kasnije će trejd ići lakše kad puno više duplikata bude u opticaju.
Nije istina ima već Gudelja.
Jeli netko skuplja pravi album?
U dilemi sam da li da ga kupim,ali jednom sam se opeko jer se nisam imo s kim mjenjat pa sam u 10 dana potrosio 600kn a popunio 25% albuma i na kraju odusto.
Puno je lakse skupljat slicice kad si mladji i kad svi zivi oko tebe skupljaju
Buz aj slikaj jednu stranu albuma i slicicu ako ti nije problem da vidim kako izgledaju
Poslano sa mog WAS-LX1 koristeći Tapatalk
Negdje sam procitao da je u Engleskoj toliko skup da ti treba najmanje 400 funti da bi kupio album i skupio sve sličice pod uvjetom da ni u jednom paketu ne dobiješ duplu.
Ja sam pokuso sam i to je bilo bacanje para,doslovno sam bacio sigurno nekih 600-700kn...
Ako se nemas s kim mjenjat ne treba ga kupovat..a meni je glupo bar jos dok mali ne naraste da idem okolo i djecu pitam jeli sklupljaju slicice
Kad bi nas bilo vise tu ja bi skupljao...
Imaš grupa i svega na Facebooku za mijenjanje. Iznenadio bi se, po mom iskustvu većina sakupljača su odrasli muškarci. Nisam doma, slikam kad dođem.
Moze..hvala..ali nemam fejs
Kak si to vec uspio?na kolko % si?
22% popunjeno, 3 kartice na trejdu (Lustig, Lustig opet i Youssef) te 11 free packa koje tek treba otvoriti (jerbo moram čekati još par sati do novog ''odobrenja).
Gle... ovih par duplića što sam imao sam stavio na trejd, tražio samo Srpske igrače... i uletilo mi.
Pa lijepo izgleda..jeli to zlatne ima?