• Offtopic
  • Upoznajmo Fensija pomoću slika opet

Tzereen Ovaj lik je bio zakon, nisam godinama gledao da li ima novih videa, ali obožavam te starije uratke.

ma kakav pedo al si zato slatki medo, "gući, gući"

Kažu da ga se u kampu sad još više boje pa su zaštitari ostali bez posla.

Nemojte ga zajebavati, meni si puno lijepši ovakav fensi. Zgrabio bih te opet u onoj kuli

Tzereen mislim da si stavio krivi gif. Ovaj liči više na woodija. Moja brada je kao heisenbergova iz breaking bada.
ali nisam još počeo gubiti kosu kao pojedinci.

fensisuperstar dojam koji odaješ je baš kao Ed Kemper. Nebitno jel brada drugačijeg oblika.

Meni kosa još ne pada, imam je pregršt, samo kaj sam sijed ko Gandalf. I ne vrijeđa me to, s obzirom da je istina. 😂

Ali vidim da tebe ovi komentari zbilja smetaju pa ćemo stat. Šišaj se i brij kak god tebi paše. Zanemari druge.

Tzereen dojam koji odaješ je baš kao Ed Kemper. Nebitno jel brada drugačijeg oblika.

nemam riječi stari. Znači trebao si stat negdje tamo kod prve poruke. Ali napisati oh smeta ti što te zovemo pedofilom i silovateljem. Oh budemo stali, ali čekaj da ti prvom napišem da izgledaš kao serijski ubojica. Nije bitno što ne lićiš na njega.

Smisao za humor ti je ravan nuli.

Šta je faco, a kad si metao pedobear na avatar i potpis nekad..to je bilo okej jel? Selektivni humor

Meni si baš cute, izgledaš kao mladi Gabe Newell 😘

fensisuperstar Smisao za humor ti je ravan nuli.

Glupost, moj je miljama bolji, ne vrijeđaj.

Ak idem posve iskreno, i ja bih ovu Fensijevu sliku mogal bez problema smjestit u novinski članak tipa "Uhapšen ubojica iz Novigrada! Omiljen mladić iz susjedstva koji je uvijek pozdravljao starije priznao da je do smrti pretukao sedmero suigrača iz Diablo Immortals igre. Okidač za ovo nesvakidašnje nasilje izazvala je svađa oko prekomjernog trošenja novca na mikrotransakcije"

Jbga lega, tak si mi ispo tu 😃, nije ovo sad vrijeđanje il nešto il insinuiranje da ličiš na nekog pedofila. Al da sam filmski producent koji režira film po ovim gore članku i vidim ovu sliku, definitivno bi mi bio u užem krugu za ulogu 😄😄🥰

Tzereen Meni kosa još ne pada, imam je pregršt, samo kaj sam sijed ko Gandalf.

Gandalf Sivi ili Gandalf Bijeli?

Bio je normalan i dragi dečko iz susjedstva, dok se jednog dana sve iznenada promjenilo.

@fensisuperstar

Pretjerali ste sad, čovjek je odlučio promijeniti izgled iz bad guy vikinga u calm and reasonable person look.

Like a profesor, iako osobno mislim da mu bolje paše viking na građu i masu ali to je moje mišljenje. Izbor je njegov i treba poštovati.

Ove usporedbe jesu smiješne i humor ali imajte granicu.

Više liči na Lorda Gabena i onog glumca iz mamurluka, što je pozitivno.