Dark_Indigo A mogo si rađe koledžicu neku ili špic papak, meni kao modno osvještenom hrvatu ove tenisice se ne sviđaju...:)
Raziel Šta 3 sedmice sezonskog posla uradiše s čovika.Zamisli tek da su 2 mjeseca bila.Samo bi brada ostala.
fensisuperstar A mogo si rađe koledžicu neku ili špic papak, meni kao modno osvještenom hrvatu ove tenisice se ne sviđaju...:)Testing ground. Otvorio ormar i skužio da sad stanem u šulju kak spada.btw đaba ti meni "kao modno osvještenom hrvatu" Ja sam true Jugosloven. SrboIstarska republika for the win!Šala na stranu imam ja tu još za poradit na sebi. Iskreno radio sam svaki dan ko konj bez slobodnih dana. Svaki dan prekovremene tuko. Sunce peklo Fensi radi šuti trpi i trpa to nisam iako ljudi moj pol žemski me htelo puknut.Nisu normalne. Imaš bradu odmah im se digne klit.Živio većinom na monsteru ujutro i ostatak dana ništa (znam da je to totalno ali totalno ne zdravo ali ja se dizem u 5.30 i ne pijem kavu ). Znao sam u 2-3 dana pojesti jedan ručak ili eventualno pizzu u restoranu od firme.morate shvatit da je nama sve po 10 kuna. Trpao sam ručak kad je bio bečki odrezak. 10 kuna, beskonačno refilla, samo bi trpao piletinu. I onda udri mujo bez stajanja. Ukrcaj 450 kila bijelog (posteljina jel) vozi pa iskrcaj. Onda invalide vozit do zgrade iskrcat na treći kad jedno 100 kila prtljage. I tako čitav dan. Ponekad radio od 7-18/19. Iskreno dobar posao. Vrlo vjerojatno ću raditi i slijedeću sezonu. Sad sam uletio jer im je prosli vozač odjebo. Nije se mogao nositi sa domaćicama i čistacicama. Jebiga meni super. Ja kupio jednoj čokoladu što mi pomogla iskrcat 250 kila robe. Slijedeći dan ja stižem eto 3 ribe mi skoče evo Ivane da ti pomognemo. Znalo se dešavati da ja vozim polako a one ubacuju dok prolazim. Đe ćeš bolje?Totalno sam se našao u poslu, radi se ali eto paše mi. Volim voziti, mogu nositi i radim pretežito sa ženama.Usput imam jako puno benefita. Jedem za đabe praktički i idemo sad na izlet Dubrovnik/Budva/Međugorje. Prosle subote bio party za firmu za kraj sezone. Ja sam krkno jedno 1500 kuna alkohola. Od podne do 6 ja nisam prestao cugat. Ono razvaljen "a la Tuhy ". Tako da u kratko, jeo sam puno manje, trenirao, radio ko konj i ubijao alkoholom.Fensijeva tajna.Vidit ćemo koliko ću do infogamera uspijet spucat dolje još :)Držite palčeve prekrižite prste ili kite što god :)
Dark_Indigo A mogo si rađe koledžicu neku ili špic papak, meni kao modno osvještenom hrvatu ove tenisice se ne sviđaju...:)Testing ground. Otvorio ormar i skužio da sad stanem u šulju kak spada.btw đaba ti meni "kao modno osvještenom hrvatu" Ja sam true Jugosloven. SrboIstarska republika for the win!I Jugići vole dobru špic papak cipelu...;)
Tuhy Ja presto lokat ko prije pa se zdebljo.Znači, moram se opet razbijat ko stoka da maknem škembu :)
fensisuperstar Ja presto lokat ko prije pa se zdebljo.Znači, moram se opet razbijat ko stoka da maknem škembu :)"Alkoholom protiv trbuha""Otkad sam prestao piti imam manji penis"(sry tuhy!)+"Sa alkoholom afrička šljiva ne pada!"(fixed!)"Pelinom do savršenstva""Rakija correcting people" (postoji već)novi slogan za tuhija
Prika Mislim da je ova slika posljedica igle,sad...ili si slucajno sjeo na nju pa te ovako razvalilo prvi put ili si naletio na cisti heroin