madsupercrash Istina, prehrana jest najbitnija. Mozes otrcat i 10 km ak ces popit 4 velike nakon toga djaba ti sav trud.Samo masti imaju vise kalorija od alkohola. Pive su pogotovo ubojice.Sent from my SM-J500H using Tapatalk
Dark_Indigo Zašto 90% muškaraca u zadnjih par godina ima istu frizuru ili barem varijaciju na taj friz...?:)Vikinzi, Biberče...?:)
dom Zašto 90% muškaraca u zadnjih par godina ima istu frizuru ili barem varijaciju na taj friz...?:)Vikinzi, Biberče...?:)Zato kaj je to uvijek tak prije je bila talijanka,fudbalerka etc...cemu cudenje koda je to neki nepoznati fenomen.
veigue Nemaju svi lijepu i njegovanu kosu kao ja, pa moraju izmišljati nešto prije nego počnu ćelaviti.YOLO i tome slično, jel'.
Dark_Indigo Problem je što recimo dok sam ja i takve alternativne skupine ljudi hodale sa sajdkatom svi su se zgražali i sad ti isti nose neki gay sajdkat koji su vidjeli u nekim serijama ili što god...
buz Bez brige, ja se i danas tome zgražam. Sve ove frizure su mi čudne, a vrlo sam liberalan i živim po načelu live and let live i ne diskriminiraj. Al svejedno kad vidim ove frizure blesave bljuje mi se. Iz estetskih razloga samo.
Dark_Indigo Bez brige, ja se i danas tome zgražam. Sve ove frizure su mi čudne, a vrlo sam liberalan i živim po načelu live and let live i ne diskriminiraj. Al svejedno kad vidim ove frizure blesave bljuje mi se. Iz estetskih razloga samo.Amen...
dom Problem je što recimo dok sam ja i takve alternativne skupine ljudi hodale sa sajdkatom svi su se zgražali i sad ti isti nose neki gay sajdkat koji su vidjeli u nekim serijama ili što god...Postoji milijarda stvari koja je u nekom određenom trenutku izašla iz raznih subkultura u "mejnstrim", opet ništa neobicno.
Raziel Moja djeco, kad su Njemački vojnici ranih 40-ih godina nosili kosu na stranu..Kakvi Bieberi bre ?
Dark_Indigo Moja djeco, kad su Njemački vojnici ranih 40-ih godina nosili kosu na stranu..Kakvi Bieberi bre ?A ti misliš da se danas nose ove frizure jer je su Hitlerova mladež ili vojnici nosili tako ili furaju jer su vidjeli na Biberu i seriji vikinzi...?
Heat Moja djeco, kad su Njemački vojnici ranih 40-ih godina nosili kosu na stranu..Kakvi Bieberi bre ?SS Waffen
Raziel A ti misliš da se danas nose ove frizure jer je su Hitlerova mladež ili vojnici nosili tako ili furaju jer su vidjeli na Biberu i seriji vikinzi...?Ja sam samo rekao razlog iz kojeg ja nosim kosu na stranu.
Dark_Indigo A ti misliš da se danas nose ove frizure jer je su Hitlerova mladež ili vojnici nosili tako ili furaju jer su vidjeli na Biberu i seriji vikinzi...?Ja sam samo rekao razlog iz kojeg ja nosim kosu na stranu.Sieg Heil...:)