[deleted] Meni čak smrdi da si dao 15000 za upoznavanje sa njim na dan koncerta...Ko da ga vidim kako dere majicu na Đastinove hitove...A sad bez zeke meni je nezamislivo imati ikakove dlake što na licu što na glavi.Znači frizura kvartovski kriminalna a brijanje čim tih par dlacica izbiju.U svakom slučaju ko može neka ja nisam taj pokemon..Ali nije da nema ljudi kojima dobro stoji.Fensi je cijeli u điru da mu to čak i stoji
fensisuperstar pa trenutno koristim pomadu za držanje kose uredno ali glavni cilj je viking bitchezzzkakav kurčevi đastin. ne da mi se furati normalne frizure više.moja ekipa mi rekla da pustim kosu da bi mi dobro stojalo i eto probao i paše mi.ružan sam ko kurac pa se moram skrivati iza fensi frizura.
fensisuperstar Moar like https://www.youtube.com/watch?v=bInyi55IOoc ovo sam furao pun k. vremena ali sam sam sebi izgledao kao da dilam dop klincima iza škole.also nisam nikad gledao vikinge. nemrem se natjerati skinuti.
Raziel EDIT:@ModeratoriChill, dawgs.To je moje i Fensijevo zezanje nemal na dnevnoj rutini.<3Chill smo mi, ali to možete i preko poruka. Peace.
fensisuperstar Molim vas da mi ne dirate brata adina. Meni je adin brother from any other mother.gore ustašadolje četniksve je to dobra zajebancija.
dom Evo jedna moja jer nisam stavio još na ovom forumu : :ovak crno-bijela izgleda malo ko in memoriam ,al jbg
fensisuperstar pew pew pew pew pew pew pew pew pew pew pew kupio sam dark souls 3 pew pew pew pew pew