KruxZhlajfa Ima uopće koja retro igra da se remasterira sad? Osim FF7 Remake?Trebalo bi Crash trilogiju bacit u remaster! I trophy support OMG
Chaky Trebalo bi Crash trilogiju bacit u remaster! I trophy support OMG Bih bio presretan, da se to dogodi bar s trecim dijelom 8)
Icek Potvrđeno i za Resident Evil 2 da će dobiti neku vrstu rimejka. Full remake, HD remake, upscale...?
Icek Remaster Resident Evil 3...I onda cijelu trilogiju + Zero upakirati u neko specijalno Memory/Remember/Legacy izdanje i mi kolektori sa retro dušom najsretniji na svijetu 8)
ikral RE1 sam tek na Wii završio, nisam imao memory card dok je bio aktualan na PS a kasnije nisam imao volje. Dvojka i trojka bi legle, a bome i MGS u HD poput TTS.
dormin RE 3 Remake sigurao izlazi, jedino ako ne uspiju upropastit dvojku s remakeom.Sto se ostatka serijala tice, cetvrti dio nema smisla remakeat jer se radi o skoro pa savrsenoj igri koja se i danas igra bez problema,E da, po meni mozes na listu dodat i Oddworld 'n' Tasty!Remake klasika s PlayStationa.
ambivalent_ Ako vas zanimaju PS1 remasteri zanimati će vas i ova vijest;http://kotaku.com/sony-patent-aims-to-add-new-challenges-to-emulated-clas-1493798231Inače od remastera bih volio vidjeti (bez obzira koliko bili izvjesni); GT1, Vigilante 8, MOH1, THPS2...
Icek PS1 i PS2 klasici emulirani na PS4 sa podrškom za trofeje. Zbog njih bi opet postao trophy glupača i hvatao platine/100%. Ali samo u najdražim mi klasicima. Jao, ne smijem razmišljati o tome
KruxZhlajfa OMG platina za Crasha! I NEED THAT. Al fakat svaka im čast kaj su uspili implementirat trophy sistem u starije igre! :
Icek Vidim već omraženi trofej, brončani, za Parasite Eve 2, "Acquire Gunblade from No 9.", a bome i "Collect all attachtments for all weapons". Ali vrijedilo bi, za tu igru bi fkr vrijedilo se toliko potruditi.
buz Koliko god primamljivo zvuči (because Tito i nostalgija), to bi značilo smrt za kreativne igre i za nove ideje. Nešto slično imamo u filmskoj industriji danas.
ikral Ja bih remake Soul Reavera, trofeji i det šit, da malo nove generacije vide kako su se nekad igre radile.
Icek Ažurirana lista, Star Ocean u međuvremenu izašao samo u Japanu. Daj neka Square Enix više izbaci FF8 i FF9 PC portove na PS4, već dve godine čekam te igre ponovo odigrati.