A osmica? :Još ništa, prasci najobičniji. Tome se jako veselim. Ako SE stvarno održi obećanje da će na PS4 staviti SVE FF naslove, onda će i osmica doći. Makar kao PC port kao i 7 i 9 sada.
PlayStation 1 Retro Remake
A osmica? :Pustite VIII. To je "samo" jedan OD najboljih Final Fantasyja, nije najbolji. Zna li itko u ovom trenutku šta je sa...
Long ago, we looked upon a foreboding sky. The memory of the star that threatened all burns eternal in our hearts. In its wake came an age of silence. Yet with each fond remembrance, we knew those encountered were not forgotten, that some day we would see them again. Perhaps it was no more than wishful thinking. But after the long calm, there are the beginnings of a stir. The reunion at hand may bring joy, it may bring fear, but let us embrace whatever it brings. For they are coming back.At last the promise has been made.

Osmica je moj prvi susret sa serijalom i žanrom opčenito te zbog toga meni jako posebna igra Zato ju toliko i volim <3
osmica ima problema sto se tice porta, citao sam da neki fileovi nedostaju i da je zato teze prebaciti na ps4.... al bi bilo lijepo, ipak uz X mi je to najdrazi FF....boze ova 9tka..presao ju jednom i bilo mi dosta...no tko zna...mozda joj dam sansu..jednog dana
Ja sam prvobitno bio nahajpan na XV zato jer me igra - odnosno, onih par skrinšotova gdje su pokazivali zgrade (što interijere, što eksterijere) - stilski podsjećalo na osmicu i Parasite Eve. Hoću reći, izgledalo je... kako da to kažem... realno, normalno, ''današnje''. Radnja PE se odvija u New Yorku, ne u nekom imaginarnom svijetu kakav vidimo kod RPG-a, a i osmica ne pretjeruje baš sa fantazijskim elemntima.
No, nažalost, vidjeli smo što je na kraju od toga ispalo. Vozikaš se po pustinji, igraš lošu kopiju Monster Huntera i jedina ženska koja liči na nešto zvuči kao Reeba McEntire.
Osmica je moj prvi susret sa serijalom i žanrom opčenito te zbog toga meni jako posebna igra Zato ju toliko i volim <3To je i meni prvi FF, pa ne mogu biti objektivan. Draw magic je bio napor, ali se svejedno grindalo. Plus zderac vremena TripleTriad.
A Gunblade. Mislim ono wtf, nesto najkulskije sto sam vidjeo do tada.
Draw je bio zakon Volio bih to vidjeti ponovo u nekom RPGu. Koliko puta sam znao baciti sleep/blind i drawati do iznemoglosti Pa tek otkriće hidden draw points na Island Closest to Hell. Ah ta vremena...
Triple Triad mi je dan danas najdraža mini igra ikad u igrama. Instalirao oficijalnu na mobu i ulupao sigurno 20h u to. Igrao bi to svakodnevno da ima ikoga "online" s kime mogu igrati.
Još uvijek imam original kopiju ff8, ali prvi koji sam igrao je bio ff7. Jednostavno ću reći da je čudo da su tako tri dobra FF naslova izašla za jednu gen konzolu, a da sada već 11 godina i dvije generacije konzola ne možemo dobiti vrhunsku Final Fantasy igru. Barem jednu, ako već ne 3 po generaciji...
Jos samo trebaju portat FF8 na PS4 pa onda izbacit kolekciju na disku (FFVII, FFVIII, FFIX).
Ma jebeš port, neka naprave remake, al remake u stilu Ratcheta a ne da minjaju totalno sustav borbe ko FFVII...Dodaju voiceovere, ubiju grafiku, dodaju masu postgame bossova iz ostalih igara (sad kad ih je vec izaslo 15) itd itd.
Ja sam prvobitno bio nahajpan na XV zato jer me igra - odnosno, onih par skrinšotova gdje su pokazivali zgrade (što interijere, što eksterijere) - stilski podsjećalo na osmicu i Parasite Eve. Hoću reći, izgledalo je... kako da to kažem... realno, normalno, ''današnje''...Ono što želiš reći je - it was a fantasy based on reality .
...fak. :(Ja sam prvobitno bio nahajpan na XV zato jer me igra - odnosno, onih par skrinšotova gdje su pokazivali zgrade (što interijere, što eksterijere) - stilski podsjećalo na osmicu i Parasite Eve. Hoću reći, izgledalo je... kako da to kažem... realno, normalno, ''današnje''...Ono što želiš reći je - it was a fantasy based on reality .
Da, može se reći i tako.
Nadodan i MediEvil :) Ako se bude dobro prodao, a hoće, doći će nam i MediEvil 2 :) Wuhu.
Nadodan i MediEvil :) Ako se bude dobro prodao, a hoće, doći će nam i MediEvil 2 :) Wuhu.A jebga, DayOne.
Slušam Chrono Cross dok radim i 'ebemu Square, daj ga više portaj na PS4, očem ga opet igrat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I osvojit platinu, skrušeno kaže korisnik
Kad bi bar Konami napravio soft remake/remaster prva dva Suikodena.
To uopce nebi zahtjevalo puno posla. Dvojka ima perfektne art i spriteove, samo malo dignin rezoluciju i prilagodit sliku novim ekranima.
Kad bi bar Konami napravio soft remake/remaster prva dva Suikodena.Mislim da nebi bilo ljepšega od toga...Totalni sam fan serijala, auf.
To uopce nebi zahtjevalo puno posla. Dvojka ima perfektne art i spriteove, samo malo dignin rezoluciju i prilagodit sliku novim ekranima.
Pa onda Legend of Legaia, Leged of Dragoon, Xenogears, Grandia, Parasite Eve, Tales of Destiny 1 i 2, Chrono Trigger pa Chrono Cross (ta igra je skoro i PS2 igra, imala je grafiku boli glava :)), Alundra, Dino Crisisi...
Igara na lopatanje.
Drago mi je radi Crash-a, baš mi je dobro sjeo. Mislim da ako naprave remake svega dobrog s PS1 da će se prodavat bolje od nekih novih "hitova". Recept imaju, dušu. Samo trebaju obuć igre u malo eye candy grafike i dosta.
Nadodani Valkyrie Profile i sve izvjesnija Spyro trilogija.
Nadam se remakeu Ape Escapea. To mi je bila prva igra za PlayStation, koju sam kupio zbog recenzije Tanje Vitas u PSX-u.
Nekako je prošlo ispod radara da Oddworld Inhabitants rade remake Oddworld: Abe's Exoddus, nazvan Oddworld: Soulstorm. Pretpostavljam da će PS2MASTER biti najviše sretan zbog ovoga ;)
https://www.youtube.com/watch?v=Kv9Zoyo8o8s