Fenix TITANXIS probaj obično pile na sličan način. Ali sol ne stavljaš na kokoš, nego ispod nje na protvanj bez kapi ulja. Doslovno zaboraviš na nju jedan sat i bude savršeno.
Prika Konacno dobre vijesti @Miro https://www.agroklub.com/stocarstvo/dogovor-ovcara-cijena-mlade-paske-janjetine-snizena-od-pocetka-godine/73442/?fbclid=IwAR2fMB2g_3ICZFHwwNA9-07kK31eoy7Bu_Z8wGRg5Is7G28jtwQh56Ji-Kg
Miro Ajmo malo Nakon neuspjeha jedan jebeni jebeni uspjeh. Dakle sprema san i pivce i kokose na raznju stvarno bude top ali danas sam spremao 2 pivca naša od doma znaci nema tovljenja nema nista nego pravo meso kako triba i rezultat je takav da san u cudu kolika je razlika i koliko je ovo ukusno. Uz janje na raznju ovo mi je trenutni top jelo za razanj samo sad mi vise nikad onaj pivac iz mesnice kao domaci nece biti isti. Prvo sto me drmnulo je miris mesa kad san skino sa raznja opali te bas na nesto sto si jeo prije a toga vise ritko kad ima, onda okus koji je perverzija. Jos 2 pivca su ostala reka san materi slucajno da nebi prodala oni ce za 2 tjedna na isto misto
weky A je neusporedivo Tuhy, ali nemamo svi tu privilegiju. Ti si iz Zagorja. Tebi ako se jede domaća kokoš, pogledaš jel se zavukla pod kuhinjski stol ili je pod krevetom.
Miro Evo ovo vam je kako ja pravin pizzu Znaci ovo desno je starter od jucer Eto sira nece faliti na mojoj pizzi nikad a ni onda