TexasFlood Miro Jesi kad probao nasjeckati sitno češnjaka i ružmarina, pomiješati sa maslacem i soli i premazati odrezak? Topčina.
Miro TexasFlood Da probao sve i svasta cesnjak je obaveza a najbolja kombinacija je majcina dusica ilitiga timjan to je najbolji zacin za sve vrste mesa. Taj miris i aroma su nesto sto je vanserijsko. Ruzmarin stavljan manje jer je jak pa zna ubiti meso A kad spreman skuplje komade mesa onda ide sol i papar jer ne zelim nikakve druge okuse po mesu.
Miro I evo novi eksperiment koji je ono pa nije uspio. Ja kad je dobro i nije dobro volim to reci nisan od onih koji spremu zaseru pa se fale da je uspilo. Dakle postoje recepti za peci ribu u soli a meni je dosla ideja spremiti meso pa uz jutube i internet sklepao sam nesto i jebiga nije to to. Spremao sam janjetinu koje je jutros bila jebenih 95kn kg. Znaci di je problem pa problem je sto nemas pristup mesu i jednostavno neznas na cemu si, ja san se isao voditi da bude kao pod pekom i pekao 1:10 sati ali rezultat je ovakav. Speklo se ali je žilavo znaci treba peci na manjoj temperaturi ali duže i onda opet nemas pristup mesu niti znas na cemu si. Puno zajebancije a neznas nista dok ne otvoris sol, recimo mogu ja speci janje na raznju za manje od 2 sata ono je peceno ali nije peceno, ono nije krvavo ali nije peceno. Mozda bi se na ovaj nacin mogla spremati svinjetina koja ima vise masnoce samo ja se vise necu sa ovim zajebavati. Okus je poseban niti je razan ni spaker ni peka ali jebiga kad to nije to
blade Miro Huh, bome eksperiment. Mislim i ribu je jebada tako radit, barem ono što sam ja vidio kad je kolega radio oradu u soli. Odojak sam vidio jednom negdje da je netko pokušao isto, ali što kažeš, stvarno mislim da ne vrijedi zajebancije.
Fenix Ili peka ili ražanj. Ne volim eksperimente s hranom, pogotovo ne s mesom, kad mi na Mediteranu to već stoljećima spremamo najbolje kako se može.
TITANXIS To sa solju je zbilja tough a i prvi put vidim na takav naćin da se sprema meso, bravo za hrabrost. Speci ti lepo janjca na žaru kao inače i nemreš fulat. paška ili lička janjetina slove među najboljima janjetinama ali da ih i domicilno stanovnštvo pripremi, ližeš prste. Nekad sam ju volio ali jednostavno mi ne odgovara više taj miris a zbog istog razloga niti teletinu više ne volim jer me podsjeća mirisom i okusom na janjca.
Fenix TITANXIS probaj obično pile na sličan način. Ali sol ne stavljaš na kokoš, nego ispod nje na protvanj bez kapi ulja. Doslovno zaboraviš na nju jedan sat i bude savršeno.
Prika Konacno dobre vijesti @Miro https://www.agroklub.com/stocarstvo/dogovor-ovcara-cijena-mlade-paske-janjetine-snizena-od-pocetka-godine/73442/?fbclid=IwAR2fMB2g_3ICZFHwwNA9-07kK31eoy7Bu_Z8wGRg5Is7G28jtwQh56Ji-Kg
Miro Ajmo malo Nakon neuspjeha jedan jebeni jebeni uspjeh. Dakle sprema san i pivce i kokose na raznju stvarno bude top ali danas sam spremao 2 pivca naša od doma znaci nema tovljenja nema nista nego pravo meso kako triba i rezultat je takav da san u cudu kolika je razlika i koliko je ovo ukusno. Uz janje na raznju ovo mi je trenutni top jelo za razanj samo sad mi vise nikad onaj pivac iz mesnice kao domaci nece biti isti. Prvo sto me drmnulo je miris mesa kad san skino sa raznja opali te bas na nesto sto si jeo prije a toga vise ritko kad ima, onda okus koji je perverzija. Jos 2 pivca su ostala reka san materi slucajno da nebi prodala oni ce za 2 tjedna na isto misto
weky A je neusporedivo Tuhy, ali nemamo svi tu privilegiju. Ti si iz Zagorja. Tebi ako se jede domaća kokoš, pogledaš jel se zavukla pod kuhinjski stol ili je pod krevetom.
Miro Evo ovo vam je kako ja pravin pizzu Znaci ovo desno je starter od jucer Eto sira nece faliti na mojoj pizzi nikad a ni onda