Losos na gradele

A moran priznati da mi je drazi i bolji u špakeru

Bolje je ono trodnevno, ukusnije, ali s ovim se dalo lakše raditi, nije pucalo, dalo se rastezati.

E rođendan danas

Gledali kao bili posli na rucak nismo davno a razanj je dosadio ali kad san malo pogledao zanimljive restorane i cijene brzo san se ohladio jednostavno ja to ne zelim placati moga bi ali ne zelim bacati na to toliko novaca. I onda za rucak danas biftek i poceli su krumpiri pa san izvadio malo za pomfri.

doktor1

Nije da ne volim baš tunu, pojedem je tu i tamo onu iz konzerve a na pizzi eto nisam nikad. Možda bi mi bila i ok.

Dok ne probam takvu pizzu ja i dalje volim kad je na pizzi neka kopnena mesina.

Opet na riblji meni

Sipa sa čičvardom

A ja imam lukpori i kranjca bez jajca.

E jucer slavio rođendan jer se tek ekipa mogla skupiti, sprema sam im ramstek na raznju i steakove koje nisu probali.

12 dana kasnije

Mladi krumpir iz frajera,ne znam jel postoji jaći prilog.

Spremis sve savrseno i onda cevapi budu meh

E jebiga

5 dana kasnije

Mislin da se vec dosta skupilo za jedan bitching rant post

Dakle u Zadru imamo fast food Papica imaju burger koji se zove burgazam i stvarno je najbolji bio ali nisan isao dugo pa nedavno odem tamo doniti za doma rucak sve je bilo uzasno a taj burgazam katastrofa a cijene naravno posle u nebo za posrani fast food potrosim 50 eura i jos je uzasno

Dobio san nesto zapaljeno karamlizirani luk crn sir nikakav znaci katastrofa tamo vise nikad

Idemo dalje to nije sve

Frend na kavi da neki fast food Lo-cal da ima najbolje cevape da se gazdarica fali svaki put ovo ono i to mi ponovi jedno pet puta…primotamo vrime kolega sa posla mi dovezao 2 sobe a nije tija naplatiti prijevoz pa popodne u smjeni reko ajmo na cevape.

2 jebene porcije cevapa sa kajmakom malo manje od 28 eura, aj reko skupo ko vrag ali ako su stvarno najbolji jebiga a ono moguce da san jeo jedan od najgorih cevapa u zivotu znaci oni ispred kauflanda njihovi sto su bili 3 eura su premija za ove. Okusa nema jedino sto je valjalo je donekle lepinja i kapula koja je jedina davala okus.

Ajmo dalje danas odem sa dicom na plažu i oni da su gladni reko ocete pizzu ili burgere da bi bas burgere tu neki lokalni fast food ali dosao na neki glas jos mi sestra nahvalila ga aj reko idemo tamo. Burger koji sam uzeo je 9.30eura ako ste gledani mislin da vam triba barem 3 komada, okusa nema meso prepreceno umaka nigdi znaci ajme i kuku vise nikad.

Onda ova pizza sto uziman sad je cijena isla gore a tunu na njoj su smanjili do maksimuma.

Onda cujen od frenda kako mu je sestra rekla za neki restoran u sibeniku di im dostavljaju cevape kao cijena za kilu cevapa je isla 40centi gore a ovi kazu nista dignuti ce cijenu porcije za 2 eura da eto nadoknade tih 40centi.

Eto toliko od mene, sto reci nego dabogda svi propali ovo je postala sramota cijene idu u nebo a sve ostalo pada na dno i ko ie onda tu lud…

Eto zato ja ne iden nigdi nego jednom u par miseci jer se svaki put neugodno razocaran

Znači sezona je i službeno otvorena.

Žene nema pa ja i dice ramstek i luk confit ubili se a sve skupa mozda 12eura

I onda da iden na burgere ili neznan sto di

Kruh sam zapekao i onda luk namazao i stavio malo soli, a ulje san zalio po ramateku

Perverzija od rucka

Kikiller

Cesnjak ulijes ulje ja san maslinovo pokrijes folijom u spaker na 190c neki 40min i to je to