Znao sam ja da s tobom nesto u određenim temama ne valja…znaci do visnjevca je od 2dl…

Brijac to ti je ova slika iznad gdje je Miro stavio meso u vrećicu. Ima genijalnih recepata. On je u ovom slučaju omekšao/skuhao ramstek, pa ga dovršio na vatri

Evo jedan rucak lica na gradele nesto slicno tuni samo puno jeftinije znaci nema veze da tunom🤣🤣🤣.

Uglavnom spremio dica i zena uzivale ja pojeo 2 komada i zamalo rigoleto jednostavno taj tuna đir mi ne odgovara

TexasFlood Znači krumpir na roštilju nisam nikada probao 😂

Ni ja….

Jel ga možda treba prvo malo skuhati?

TexasFlood

Probaj oduseviti ces se

Torla

Je prvo kuhas dok noz ne prolazi kroz njega ali pripaziti da se ne prikuva onda se stavi sol papar cesnjak i ruzmarin i zalije sa maslinovim uljem. Kad odstoji malo ide na gradele da dobije lipu boju sa svijuh strana i vratis nazad u ulje di je prije bilo.

Za prste polizati

Haha KRALJA

Giphy - Swipe Up GIF

Pizza od kupovnog tijesta.

Tvoja hrana izgleda toliko priprosto. Volim te. Nemoj nikad prestati slati slike.

Moja jučerašnja raskošno-priprosta večera. Kruhek sa špekom i sirom podgrijano u mikrovalnoj.

Kad sam vidio ovu ogromnu kobasu pomislio sam da mi je leakao dick pic, znoj me oblio.

buz

Pa leakao je, vidiš onaj krumpirić na desnoj strani.

Fenix Nije bilo vremena za slikat kad se ispeklo, mogu ti jedino sliku moje škembe poslat 😂

Ko ti uvali taki bijel špek 😆

Pravi špek ima obrnut omjer meso/mast od pršuta. Nema do 100% bijelog špeka.

Takav je ukusan ko putar da jedeš.

Kupio i ja nedavno od slavonskog opg-ovca i još je špekastiji od Mirekovog. Odnosno meseka nema ni na pomolu, sami bijelo-žućkasti špekec. To kad se ispeće sa jajima i malo gemišteka za podlogu i nemaš bolje i jednostavnije večere.