Ja ga imam i po ljeti, petkom ili subotom, pa da vidiš kad si u moru ne moraš mahat rukama da bi plival kad već imaš mlazni pogon, milina.
FFA: Food For All
Ako ista mrzin to je kad netko skuva nesto lose pa se pravi da je dobro ili kad netko stavlja samo uspjehe pa ispada da je svemogucu kuvar. Ja san iskren ako skuvan dobro kazen dobro je ako skuvan govno isto tako prvi cu reci skuvao san govno. I sad evo danasnjeg rucka koji je ispao govno i sad cu ga ici baciti.
Dakle spramao san pastasutu sa gljivama i brandyem rucak za prste polizati ubijemo se ja i zena i dica svaki puta kad spremim i onda san isao spremiti vise tako da sutra samo podgrijemo i rucak spreman ipak izlazi cod pa mi se ne kuva cili dan.
I di je puklo? U jebenom parmezanu iliti ga ribancu upaljen je. Osjetio sam miris kad san dodao gljive a onda je bilo kasno tek onda san pomirisao kesicu i vidio da je upaljeno spremija san rucak do kraja u nadi da ce biti jestivo ali kazem osjetim miris i gadi mi se. Nedavno je stari naceo kesicu isto govno je bilo niti je prosao rok niti je otvorena kesica ali eto. Jebena zvjezda od kad je dodao president na kesicu sve je poslo u kurac
Ma ja više ne jebem taj parmezan u kesici. Kupim komad i ribam sam. Pravi je i nemoš se zajebat.
Šta se tiče ovog brandya, ima taman za pozvati socijalnu službu. Podržavam u potpunosti
Od kupovnih ribanih, samo Veronikin ribani.
I ja sam naletio par puta taman ga prospem a ono oci mi ispadnu koliko se cuje..
Dodjem doma na rucak,gladan ka pas stavim na stol i userem sa parmezanom…
Da imam pistolj pucao bi u tanjur u tom trenutku
Da to je najbolje ali ga ne koristim cesto i samo porpadne u frizideru, zato su kesice mi draze i zgodnije.
A za brandy nebi virova po receptu ide cila casa i ja san se prvi put mislija koji kurac ali ishlapi tako da koda ga i nema.
Iskreno prvi put cujem, a meni je zvjezda bila pojam uivk proba bi neke talijanske i jos neke iz lidla ali nije to to.
Sad ocito triba vatati naviku kad otvoris kesu da je prvo pomirises
Matador Je Veronika vam je top..imaju fabriku u Desiniću, manjem mjestu u zagorju. Bio sam jednom kod njih i mogu potvrditi da rade kvalitetno i iznimno paze na kvalitetu i čistoću.
Preporučam da od njih probate i one male papričice punjene kajmakom i obavezno onaj sir koji je u svojoj vodici.
Znači vrh.
Miro od kada zvijezda ima parmezan? Onaj klasični koji kupujemo u vrećici je Sirela.
Kad se gleda gramaža, ti ribanci su skuplji od pravog autohtonog parmezana rezanog iz koluta. Zašto to kupujete?
TexasFlood kupujemo u vrećici je Sirela.
Ako ga pokoji put i kupim opet na kraju bezveze ali također bude od Sirele.
U principu ga ne volim jer mi taj parmezan nije nešto naročito barem ne ovaj koji se kod nas prodaje ali ga ponekad kupim da mi bude kao bolji okus nekog gulaša, tjestenine s njim ali niš naročito na kraju i tak mi stoji u hladnjaku neko vrijeme dok ga ne bacim, ma neću ga više ni kupovat.
Pričaju mi ljudi kad idu van granice HR u Italiju od kuda i potjeće taj sirek i tam su taj parmezan jeli, također ribani i usporedivši ga sa našim nebo i zemlja a vjerojatno to i jest istina. Kod nas se nažalost svašta uvozi, najlošija roba.