Non stop mi iskace na youtubeu votka souce, pasta pizza i slicno pa san mora probati.

Odlicno i jako brzo se spremi

Miro nitko ne lajka kad nije mesina

Btw oderao sam sinoć Cheese Deluxe, savršen kakvog ga i pamtim

Fenix oderao sam sinoć Cheese Deluxe

Također, odličan 👍

Priključujem se deranju Cheese Deluxa sinoć. Prekrasno kao i uvijek, uzeo sam Bacon Rosti kao side, meh kao i što pamtim, bolje da je bio još jedan Cheese. 😪

Miro Nemoj tako, na sjevernom jadranu znamo i dalje sa paštom jako dobro, to vi dolje zaboravili otkad su Talijani otišli. Dobar bolonjez napraviti je umjetnost sama po sebi, ja ga satima kuham. Ne dugo ko pašticadu, ali opet. Barem tri sata lagano da mi je na vatri.

Kaiserus staviš li malo muškatnog oraščića? Baš sam nekidan imao diskusiju, svi se čude klinčićima, muškatu, pimentu, kažu da nema veze s Dalmacijom. Pa smo došli došli do zaključka da se koristi u mjestima koja su imala izbjeglice u El Shatt u WW2. Jebeno paše u u svim šugovima ako je diskretno, a pogotovo u šalši, pašticadi i bolonjezu

Fenix ma ja to old school, samo sa soli, paprom i bosiljkom. A da netko stavlja, to sam vidio. Moj stari na primjer

Posto san napravio vise suga danas zamisto pašte njoci

7 dana kasnije

member jebemu život, ali još je nisam ni otpakirao. 🙁 Čekam da mi dođe ona lopatica za okretanje pizze. Kasni dobrih 15 dana.

Kao prvo jeben vas i ovaj mcdonalds koliko ste se raspisali ja san stvarno ocekiva nesto.

Zena uzela chicken cheese deluxe, mali happy mala neki big tasty.

Aj reko iden probati cheese deluxe ono ok nista specialno a onaj bacon rosti je valjda najsuvlji burger sto san u zivotu jeo i jedan od najgorih ikad. Svaki put kad oden vidin zasto ne iden u mcdonalds.

Iman nekog stemanja sutra doma pa san odma bacio jedan ramstek u senf za sutra jedan nece u senf da vidimo razliku.

1.3kg ovaj sto ceka je 1.2kg ima jos svinjetine ako pofali.

A sutra uziman gusku to nisan nikad u životu jeo pa cu je staviti na razanj u nedilju.

E ljudi moran van reci da evo slađu perad na ražnju jos nisan ija.

Guska je cudo

Ajde da i "moje" jelo probaš i pohvališ. 😃😊

Guska je top, makar ju mi još nismo jeli sa ražnja nego isključivo pečenu u pećnici. Kad je onak friško pečena, topla, saftna… vrh