TexasFlood Znači krumpir na roštilju nisam nikada probao
Ni ja….
Jel ga možda treba prvo malo skuhati?
TexasFlood Znači krumpir na roštilju nisam nikada probao
Ni ja….
Jel ga možda treba prvo malo skuhati?
Probaj oduseviti ces se
Je prvo kuhas dok noz ne prolazi kroz njega ali pripaziti da se ne prikuva onda se stavi sol papar cesnjak i ruzmarin i zalije sa maslinovim uljem. Kad odstoji malo ide na gradele da dobije lipu boju sa svijuh strana i vratis nazad u ulje di je prije bilo.
Za prste polizati
Tvoja hrana izgleda toliko priprosto. Volim te. Nemoj nikad prestati slati slike.
Kad sam vidio ovu ogromnu kobasu pomislio sam da mi je leakao dick pic, znoj me oblio.
Ko ti uvali taki bijel špek
Pravi špek ima obrnut omjer meso/mast od pršuta. Nema do 100% bijelog špeka.
Takav je ukusan ko putar da jedeš.
Kupio i ja nedavno od slavonskog opg-ovca i još je špekastiji od Mirekovog. Odnosno meseka nema ni na pomolu, sami bijelo-žućkasti špekec. To kad se ispeće sa jajima i malo gemišteka za podlogu i nemaš bolje i jednostavnije večere.
Izgleda brutala. Kako si spremao?
A bas mi je zao sto nisan slika sad.
Znaci bilo je malo manje od kil mesa junetina od vrata san stavio, izrezao na vece kocke a moze i rebra staviti. Tecu ako imas onu od ljevanog zeljaza ako ne onda u obicnu stavis maslinovog ulja i zapeces meso sa svijuh strana izvadis pa ubacis kapulu i mrkvu isjeckanu na kockice. Nakon sto se malo dinstalo dodas cesnjak i kušervu jos malo dinstaš ona dodaš crno vino ja san stavio neki 7dci. Onda nakon 2 min dodaš pomidore iz konzerve one u komadu samo ih sa rukom malo razmrvi dodaj 2 lovorova lista, timjan i vrati meso. Špaker zagriješ na 150c i ubacis teču koju skroz poklopiš i tako peces/kuhaš 2 sata onda poklopac na teci mrvicu otvoris i jos kuhas sat vrimena nakon toga izvadis van. Sa dva pinjura san meso potrgao na trakice a šug sa štapnim mikerom usitnio vratiš meso i to je to. Skuhas paštu pomisas i uzivas.