Miro kad misliš da ćeš biti gladan nisi svoj

    Miro Tako da rucka za danas nema

    Tako je kod mene svaki dan.

      Brijac

      Ja nemoran misliti ja ean uvik gladan🤣

      Flipper

      Kod mene nije jer spreman rucak u 99% slucaja

      Miro Ha-Ha-Ha…od toliko janjetine i teletine tebe ce na kraju ubit kvasac za pizzu

      Kupija san na kraju tisto u pizzeriji i iskreno ono moje doma mi bude bolje

      Pizzu nisan stiga slikati jer su dica je poila samo san evo slika sendvic sto san sebi za gust spremija

      1 / 5

      Jel to sendvič od tijesta za pizzu koji je zamiješala žena ili od tijesta iz pekare?

        weky

        Zamjesano je jos sinoc baceno u smece ovo je kupljeno u pizzeriji ne u pekari

        Prvi put radio Fino varivo. Tak mi zovemo varivo od graška, mrkvice i noklica.

        Aroma je odlična. Ima karaktera. I @Fenix ove kobasice.

        Samo kaj vizualno ne izgleda ko što bih htio.

          TITANXIS jedemo ih poslije. Sa senfom ili majonezom. Ostao je još komad u rajngli.

          Ovo se obično radi bez kobasa jer je poanta da je lagano i ukusno varivo, ali ja sam odlučio eksperimentirati i omastiti malo.

            Mora bit mesa..jbt ak nema mesa gladan sam opet za čuku vremena.

            Ali da fino izgleda 😉

            @member

            Evo napravio pizzu po tvom receptu i ipak mi je draze moje tisto sa starterom bude nekako mekse i bolje se napuse.

            Evo van jedna ideja za brzinski rucak sa lisnatim unutra san stavio senf

            1 / 2

              Miro svaka cast svima ali da ti nemas povjerenje u svoje tijesto ja ne mogu shvatit. .pa da me pitaju bi li da ti kuha Stevo Karapanđa ili"Miro reka bi Miro obavezno

                Ali meni ova pizza izgleda vrhunski. Volio bih da sam pizza i da sam sebe mogu jest i svaki dan se obnoviti u novu pizzu i opet se jest.

                Volim pizzu.

                Prika

                A slusaj ja uvik volin probati pa onda znan sto je, nikad neznas more nesto biti na kraju bolje od onoga sto si do sad sprema

                  To sam i ja rekao memberu kad me uvjeravao koliko je pizza bolja s njegovim tijestom.

                  Najbolje tijesto je ono koje i uspije. Radiš po jednom receptu dok ti ne dosadi, onda isprobavaš drugi recept i tako dalje. Neko voli hrskavo, neko mekano, neko krušasto, neko gmecasto tijesto kad se ispeće. U svakom slučaju bolje ikakva nego nikakva.

                  Ako se tijesto da razvaljat i dobro se ispeče nema greške.

                  Ako vam treba profi tijesto kao u pizzeriji šaljem recept…ali računajte da priprema takvog tijesta traje barem 48 sati.