jel moze preporuka za neki ps4 headset do kojih 600 kn, a da nisu one gold?Što nije uredu sa gold slušalicama? Prije njih su izašle Pulse wireless slušalice (imam ih) i mogu samo reći da sam super zadovoljan.
Gaming Headsets
Ja koristim Razer Kraken 7.1 i mogu reci da sam jako zadovoljan njima, nisu bile pre skupe, a jako su dobre
Pozdrav ljudi, ja sam novi i odmah imam pitanje.
Jel znate mozda zakaj mi PS4 uopce ne prepoznaje headset? Danas sam nabavio kraken 7.1 chroma i ne prepoznaje ga. Na PC-u radi sasvim normalno.
https://insider.razerzone.com/index.php?threads/razer-kraken-7-1-ps4-compatibility.789/page-3
Očito imaju problema s kompatibilnosti. Thread je stariji, al ima i novih unosa kao što možeš vidjeti na stranici 3.
Procitao sam to vec sve, nije mi jednostavno jasno. Frend ima iste takve, rade normalno. Mislim da ih budem vratio u ducan i uzeo neke druge. Kupio sam ih s namjerom da ih vecinom na ps koristim.
U opcijama po defaultu je chat audio to moras promijenit u all audio. Ako ti nakon toga ne radi onda je vjerovatno ovo gore.
NIje u tome problem, problem je sto dok ustekam headset nist se ne dogodi. Ne prepoznaje ih uopce.
To je USB headset jel'da? Ako ga ne prepoznaje onda nisu ispravne.
Da, usb headset je. Na PC radi skroz normalno. Ne bih se ni zalio, ali sam prije kupnje bas istrazivao koje su dobre sluske i kompatibilne s ps4, a kad ono.. ne rade.
Da, čudno je da hoće radit na PC, a onda na PS4 ne radi.
Najgore mi je to što se osjećam bespomoćno. Guglam i čak ne mogu naći da je netko imao taj problem s tim headsetom. Bilo je problema prije da su bile tihe itd, ali ništ ovak.
Jel ima usb onu rupicu za reset? Probaj to.
kakvu rupicu za reset?
Rupica kao na ruteru za reset , ovaj moj sonyev headset ima, gurnes cackalicu u rupicu pritisnes taj mali gumbic unutra i drzis 10tak sec. Probaj izguglat taj tvoj model kako se resetira.
Nemam nist takvog na ovima. Nist, izgleda da cu ja to u pon furat nazad di sam kupio i zamjenit za neke druge.
Tražim jedne Ear In slušalice, ali da je dužina kabla najmanje 1.5 metara.
Sad je fazon sto je valjda neka optimalna dužina za takvu vrstu slušalica (1.2 metra), uglavnom ne mogu naći niti jedne kod nas ovdje, a ne traži mi se preko interneta.
Razočaran sam.
Dakle imam problem mozda neko noze pomoc
Imam turtle beach recon 50P sluske
Jucer smo bili u cheru i vele ljudovi da mi nekaj sumi,krcka
Nakon toga me uopce vise nisu culi
Reko mozda problem u djoji.stavim u drugog ista stvar
Probam danas prek moba uspostavim poziv,mic sljaka
Probam na ps4 u party,ne cuju me nis
Otvorim poklopac na micu,zice su ok
Uspostavim poziv,sljaka..
Nisam pametan opce
Meni je također došlo vrijeme za nove sluške,mislim pričekati ove nove sony wireless platinum šta izlaze krajem godine.Baš me zanima kakva će biti cijena u SD Tuhy i hoće li odmah biti dostupne.
https://www.amazon.com/PlayStation-4-Platinum-Wireless-Headset/dp/B01LW6SOV9
Trebale bi negdje sredinom siječnja (nije potvrđeno), a za cijenu sam dobil samo odgovor "jako jako skupe" :)