Ja sam uzel 2.0 u petak.
Da su super jesu,al ne vrede te pare.

Jace su mi bile prosle turtlice kaj su bile duplo jeftinije.

Naručio sam si ovo:

Kak kažu na netu na osnovu nekoliko recenzija koje sam pogledao i čitao, boljih u ovoj cjenovnoj kategoriji nema.
I nema, bolje nisi moga izabrat

Meni je također došlo vrijeme za nove sluške,mislim pričekati ove nove sony wireless platinum šta izlaze krajem godine.Baš me zanima kakva će biti cijena u SD Tuhy i hoće li odmah biti dostupne.

https://www.amazon.com/PlayStation-4-Platinum-Wireless-Headset/dp/B01LW6SOV9
vjerojatno budu oko 1500 kn...sada je samo pitanje dali ce imati istu boljku kao i sve prijašnje (pucanje)

http://www.instar-informatika.hr/logitech-gaming-g933-artemis-spectrum-71-wireless-slusalice/log-g933/product/

bratic mi iz italije ima priliku donesti ove sluske za cca 900 kn...pa sam sada malo u nedoumici... imam ove goldice, ali nisam zadovoljan bas. pukle su mi na jednom mjestu vec

6 dana kasnije

Kupljen Astro A50 za 2017. Na E3 sam imao sreće ga isprobati i oduševio me. U ovih niti mjesec dana koliko ga imam, raspametio me. Zvuk puno bolji i snažniji, baterija drži debelo preko 10h, baterija se puni na stalku kada se slušalice ne koriste i niti jednom ga nisam morao puniti na kabel tijekom igranja. Jedina mana je što slušalice više nisu cross-consoles, dakle PlayStation model radi samo na PlayStationu i PCu, dok Xbox model radi samo na Xboxu. Prijašnje modele se moglo šaltati sa konzole na konzolu.

Kupljen Astro A50 za 2017. Na E3 sam imao sreće ga isprobati i oduševio me. U ovih niti mjesec dana koliko ga imam, raspametio me. Zvuk puno bolji i snažniji, baterija drži debelo preko 10h, baterija se puni na stalku kada se slušalice ne koriste i niti jednom ga nisam morao puniti na kabel tijekom igranja. Jedina mana je što slušalice više nisu cross-consoles, dakle PlayStation model radi samo na PlayStationu i PCu, dok Xbox model radi samo na Xboxu. Prijašnje modele se moglo šaltati sa konzole na konzolu.
Moram priznati da ovo što si napisao i mora stajati, plus sve ostalo, s obzirom na paprenu cijenu koju drže. Ali ti ako si vlasnik obje konzole, smatram da si jako zakinut i to što su odvojili upotrebu za sve konzole im nejde na čast.

Vjerujem da su TOP, i baš bi ih volio probati u npr Rainbow Six-u, gdje je zvuk užasno važan za kompetitivni gaming

A jbg Torla nisu ni oni blesavi. Ako ima budala koje žele top zvuk na obje konzole, novi model će ih natjerati da kupe dva seta    Iako iskreno sumnjam da postoje takvi luđaci. Vjerojatno su svaki model podesili baš za određenu konzolu, šta ja znam. Sa prošlogodišnjim modelom nisam nikad šaltao sluške s konzole na konzolu, jer je napor prespajati kablove. Na Xboxu sam jednostavno "patio" sa TV zvučnicima. Ove nove su mi sada na PS4, dok sam stare stavio za Xbox One.

P.S. ako budeš u Rijeci, slobodno svrati isprobat ih, imam R6 :)  Samo me nemoj poslije kriviti ako ih budeš kupio. Tri frenda sam tako zeznuo i navukao ih na kupovinu Astro slušalica pa me proklinju dan danas zbog toga 

Ja kad bi imao novaca kupio bi si Audio Technica ATH-AD700X, tko god ih ima hvali ih, a daju se nać za pristojnu cijenu.

Naručio sam si ovo:

Kak kažu na netu na osnovu nekoliko recenzija koje sam pogledao i čitao, boljih u ovoj cjenovnoj kategoriji nema.
Zero
Kakva su iskustva? Mislim si uzeti pa ovako da doznam iz prve ruke.

Koje su mi druge varijante za wireless headset za PS4 osim sluzbenog Sonyevog? Za 700 kuna mi se svida headset ali vidim da svi govore da je kvaliteta upitna.

Kakva su iskustva? Mislim si uzeti pa ovako da doznam iz prve ruke.
Pa, s obzirom da mi je ovo prvi ozbiljniji headset, ja sam prezadovoljan. Sluške su jako udobne čak i nakon dužeg vremena, na kvalitetu zvuka se ne mogu žaliti, i bass je sasvim korektan. Virtualni surround je ionako precijenjen, pa kontam da nije problem imati čisti i solidni stereo koji je dobar u svim kategorijama zvuka.

Mic nisam isprobavao još, ali na osnovu recenzija svi ga hvale kao jako dobrog. Ako ti je to bitno, tu negdje po toj cijeni je i HyperX Cloud Core Gaming, koji (opet, na osnovu recenzija) ima nešto bolji mikrofon.

Što se kvalitete izrade tiče, headset djeluje krhko na prvu, ali ne vjerujem da je kvaliteta kompromitirana samo zato jer se uglavnom radi o plastici. U nekoj od video reca frajer je zavrnuo gornji dio koliko je mogao, i slušalice su i to podnijele, lol. Donji dio je ionako moguće zakretati, tako da kontam ne bi trebalo biti problema s pucanjem plastike ili tako nečim.

Btw, moja preporuka je da si sačuvaš odvojivi dio crne kutije za spremanje headseta, ako već nemaš neku torbicu za njih i planiraš ih uzeti. Eto, to su neki moji prvi dojmovi.: )

I da, sad će izgledati kao da ih reklamiram, ali fakat imaju "krvavu" reklamu: https://www.youtube.com/watch?v=irYW97Rlyl8

Zero
Thx! Mislio sam se izmedu nekoliko modela, ali o ovima sam procitao stvarno dobre recenzije tako da vjerojatno uzimljem ove ili one malo skuplje sa mozda boljim mikrofonom.

Koje su mi druge varijante za wireless headset za PS4 osim sluzbenog Sonyevog? Za 700 kuna mi se svida headset ali vidim da svi govore da je kvaliteta upitna.
Izlazi nova verzija za bozic pa pricekaj samo ce cijena biti malo veca.

Poslano sa mog E5603 koristeći Tapatalk

Sad uz kupon iz Sancte koštaju 559 kuna. Znam da pucaju kao lude, ali stvarno ne znam da li mogu nabaviti neke druge wireless slušalice za tu cijenu.

Za te novce tesko, sve ovisi kako ih cuvas, ja ne pazim previse a imam onaj prvi model sony wireless headset od kad je izasao ne znam koliko godina i nigdje nije puknuo jedino je baterija otisla traje 3-4 h. Ja se nadam da cu uzet novi model samo da cijena ne bude paprena

Poslano sa mog E5603 koristeći Tapatalk

Izbjegavajte Sonyeve slušalice u širokom luku, plastila je nikakva a zvuk ne tolko kvalitetan. Jedina prednost je sta su wireless, u ničem drugom nisu konkurenti tržištu.

Zero znači zadovoljan si sa slušalicama? Vidim da su u linksu samo 419 kn.

Sve mi se sviđa osim šta su žičane i kabel je samo 1,5m. Pošto igram sa 3m udaljenosti trebao bi slušalice uštekat u liniju. Ili se mogu uštekat u đojstik od plejke i xboxa?

Koje su bolje ove ili one od Sonya (700kn) mogu ih dobiti sa bonom za 560, ali ako su ove bolje i još su 420..

Ako imaju 3.5mm jack onda komotno možeš uštekati u joystick od PS4 ili XO. Pitanje je samo da li bi imao istu kvalitetu zvuka ali ako bi i bilo razlike to bi bilo minorno.

Ja isto sad gledam te slušalice ili Sony Gold i Gold me vuče jer je Wireless ali mislim da je po ostalim parametrima Stinger bolji.

Zero znači zadovoljan si sa slušalicama? Vidim da su u linksu samo 419 kn.

Sve mi se sviđa osim šta su žičane i kabel je samo 1,5m. Pošto igram sa 3m udaljenosti trebao bi slušalice uštekat u liniju. Ili se mogu uštekat u đojstik od plejke i xboxa?

Koje su bolje ove ili one od Sonya (700kn) mogu ih dobiti sa bonom za 560, ali ako su ove bolje i još su 420..
I ja sam ih ugrabio tamo. Trenutno su na sniženju i tu su negdje među prvima kada se usporedbe cijene na nabava.net.: ) Da, koliko sam vidio po priručniku, mogu se direktno uštekati u PS4 ili Xbox One kontroler i sve radi (ili laptop/računalo koji imaju takav izlaz). Osim tog ugrađenog kabela od 1,5m, tu je i produžni od 1,7m koji se račva na audio i mic produžetak.

Kupio sam ih i nisam požalio. Pošto mi je ovo prvi pravi(do sad nisam imao nijedan koji ti pokrije cijelo uho) head set prezadovoljan sam. Mislim da za 420 kn nisam mogao dobiti ništa bolje.

Izgleda lijepo, super se čuje, lagano se koristi. Probao sam na PS4 i X1 i sve perfektno radi, moram još probati na Wii U ali nema zime.

Da nisam vidio ovu temu bio bi bogatiji za 420 kn

Mislim da ću slati mail Kingstonu i tražiti proviziju.: p