Kakva su iskustva? Mislim si uzeti pa ovako da doznam iz prve ruke.
Pa, s obzirom da mi je ovo prvi ozbiljniji headset, ja sam prezadovoljan. Sluške su jako udobne čak i nakon dužeg vremena, na kvalitetu zvuka se ne mogu žaliti, i bass je sasvim korektan. Virtualni surround je ionako precijenjen, pa kontam da nije problem imati čisti i solidni stereo koji je dobar u svim kategorijama zvuka.
Mic nisam isprobavao još, ali na osnovu recenzija svi ga hvale kao jako dobrog. Ako ti je to bitno, tu negdje po toj cijeni je i HyperX Cloud Core Gaming, koji (opet, na osnovu recenzija) ima nešto bolji mikrofon.
Što se kvalitete izrade tiče, headset djeluje krhko na prvu, ali ne vjerujem da je kvaliteta kompromitirana samo zato jer se uglavnom radi o plastici. U nekoj od video reca frajer je zavrnuo gornji dio koliko je mogao, i slušalice su i to podnijele, lol. Donji dio je ionako moguće zakretati, tako da kontam ne bi trebalo biti problema s pucanjem plastike ili tako nečim.
Btw, moja preporuka je da si sačuvaš odvojivi dio crne kutije za spremanje headseta, ako već nemaš neku torbicu za njih i planiraš ih uzeti. Eto, to su neki moji prvi dojmovi.: )
I da, sad će izgledati kao da ih reklamiram, ali fakat imaju "krvavu" reklamu: https://www.youtube.com/watch?v=irYW97Rlyl8