Opcenito jedna od boljih investicija za gaming. Razlika nebo i zemlja u igranju i sveukupnom dozivljaju. Osim za COD, tamo me glava boli od "zvukova"

Ja imam PX4 sluške

I više nego zadovoljan, stvarno su odlične

Ja sam uzeo s Amazona Sony MDRZX100 sluske kad su bile na akciji i super su mi za PS4. Za tih 80 kuna koliko sam platio sam super zadovoljan,jedino su neudobne nakon duzeg koristenja posto nemaju nikakvu spuzvu gore ali to sam rijesio sa homemade fixom.

5 dana kasnije

Da se ispravim vezano za Astro A50. Sluške su odlične i definitivno vrijede novaca. Kad se maknu nerealna očekivanja, zvuk je i više nego vrhunski. U ovih par mjeseci što ih imam, prezadovoljan sam njima. Jedina mana je most preko glave, koji definitivno nije dovoljno bogato i mekano obložen spužvom te nakon nekog vremena počnu lagano žuljat. Srećom pa je fkt lagano, dovoljno ih je malo pomaknuti i sve je ok. Sluške imaju jednu genijalnu stvar (ne znam imaju li i druge to) da se same ugase kada ne dolazi nikakav zvuk u njih minutu dvije. Pauziram igru i tipkam na mobitelu ili pričam,  a slušalice se ugase da se ne troši baterija bzvz kada zvuk već ne dolazi. Isprva mi je bilo to malo bedasto što ih moram stalno paliti, ali kad vidim koliko mi to štedi bateriju, svaka čast na toj ideji.     

Da se ispravim vezano za Astro A50. Sluške su odlične i definitivno vrijede novaca. Kad se maknu nerealna očekivanja, zvuk je i više nego vrhunski. U ovih par mjeseci što ih imam, prezadovoljan sam njima. Jedina mana je most preko glave, koji definitivno nije dovoljno bogato i mekano obložen spužvom te nakon nekog vremena počnu lagano žuljat. Srećom pa je fkt lagano, dovoljno ih je malo pomaknuti i sve je ok. Sluške imaju jednu genijalnu stvar (ne znam imaju li i druge to) da se same ugase kada ne dolazi nikakav zvuk u njih minutu dvije. Pauziram igru i tipkam na mobitelu ili pričam,  a slušalice se ugase da se ne troši baterija bzvz kada zvuk već ne dolazi. Isprva mi je bilo to malo bedasto što ih moram stalno paliti, ali kad vidim koliko mi to štedi bateriju, svaka čast na toj ideji.   
Koliko traje baterija?

Desetak sati mislim, nikad nisam baš mjerio.

Pozdrav ekipica  Planiram nabaviti sluške pa me zanimaju neke realne preporuke -)

Budžet?

Pa nesto do 100eura ali nije mi nest psoebno ogranice nesto u skladu s cijenom i mogucnostima 

5 dana kasnije

Budžet?

Pa nesto do 100eura ali nije mi nest psoebno ogranice nesto u skladu s cijenom i mogucnostima 
Hyper x cloud ili čak cloud II. Ja imam ove prve, jedina mana je kaj su na zicu.. Ali po kvaliteti daleko ispred ostalih u rangu do 100€

Nije zica nikakva mana, samo optical spajanje na plejku, dalje u scu iliti neki dekoder i onda usb kablom do korisnika.

Imal sam Gold i kvaliteta mi je dosta iza Sharkoon X-Tatic SR, koje sam imal jos dosta prije.
Dugo vec nemam ni jedne ali imam to iskustvo.
A da ne govorim o boljim modelima, recimo Tritton AX Pro itd.

Sad su mi sasvim ok one od mobitela, a i trnu mi obje strane lica od ovih naglavnih, cak mi ide i na povracanje, no to je do epi i drugih problema.

14 dana kasnije

Ljudi zasto mi Pulse headset ne radi na PS4? Sto krivo radim?

Kako mislis ne radi, nema zvuka ili ih uopce ne prepoznaje?

Kako mislis ne radi, nema zvuka ili ih uopce ne prepoznaje?
Kad ih ukljucin na ekranu mi pise "Your microphone has switched to the USB headset." I nema zvuka. Spojia san ih kabelom i opet nista.

Idi u settings i pod audio stavi "all audio" ne "chat only"

Idi u settings i pod audio stavi "all audio" ne "chat only"
Da, sad radi. Hvala!

14 dana kasnije

Dr beats solo2 bezicne sluse  Da li se mogu uparit sa ps4  ?  Najbitnije trenutno je da mogu bit uparene, a ako moze mic i kako jos bolje?  Hvala na odgovoru

mjesec kasnije

Stigle Astro A50 Xbox One edicija za 2015. Predivna crno zelena kombinacija boje, mrvicu bolji i moćniji zvuk, napokon micro USB za punjenje, trajanje baterije još moram isprobati.

Stigle nema dugo, probo sam nabrzinu samo i sluške su djelovale jako obećavajuće, čekam još neko kablovinje da napravim DIY headset od toga pa stižu malo konkretniji dojmovi i review

18 dana kasnije

jel moze preporuka za neki ps4 headset do kojih 600 kn, a da nisu one gold?