Ma tko još danas sluša igre samo na TVu, pogotovo online. Vjerojatno svi imamo makar neki Bluetooth headset za chat, iako većina ima overhead primjerak. Pohvalite se što imate, što biste htjeli imati, pitajte što baš zanima, itd...

Tri i pol godine sam imao prvi Sony Stereo headset, pregenijalne slušalice, ultra udobne i lagane, dugotrajna baterija, odličan surround. Preživjela par letova u pod, jedino mi se zadnjih pola godine skroz ishabala i oljuštila koža sa sluški. Kraj je došao kada sam prije dva mjeseca sjeo na njih i pukao mi je desni nosač. Ostale funkcionalne, ali to više nije bilo to. Tražilo nove.

Kupio Astro A50, trebalo bi pola sata da sve spojim i namjestim. Build vrhunski i odmah se vidi kvaliteta. Moram priznat da sam ostao lagano razočaran zvukom. Toliko se posvuda svršava po njima, da sam očekivao da će me zvuk izbiti iz čarapa. No iako možda nije ispunio moja (možda nerealna) očekivanja, zvuk je odličan, bogat i jak, dosta bolji nego što navikoh od svojih Sony. Nećkao sam se između njih ili Tritton/Turtle Beach top modela i jbg prevladala fama za Astro. Vrhunske sluške, iako moram priznati da baš i ne vrijede novce koje se traži za njih.

Plantronics PC GameCom 380

Ja zadovoljan. Jeftine, udobne, a i da u blizini bude neka pucnjava teško da bih čuo (koliko su glasne).

Sony Gold Headset
Pa ja vam velim da je SONY najbolji i ke mi sad morete
Šalu na stranu meni je čisto dovoljan
Mjuza super , In game feeling super, chat super
Cista desetka,
Doduše slabo se koriste ali yebat ga
Dal postoje bolje za te pare ne znam ali kupljene su samo zbog kompatibilnosti i sa PS3 i sa PS4, vizualno ima ljepših ali nije sve ni u izgledu

Isto imam Sonyev Gold Headset. Zvuk je dosta dobar, ali moram priznat da mi je onaj prvi Sony-ev Wireless Stereo Headset bio dosta udobniji. A i zvuk nije nesto puno bolji na ovom novijem.

Btw, kome jos traje ona chat slusalica koja se dobije s PS4? Ja je intezivno koristim jos od 12. mj 2013. i dalje je sve u redu s njom. Izgleda kao sranje od slusalice za 3kn, tako da me ugodno iznenadilo

Mene su Pulsice negativno iznenadile. Isprobao ih malo, nakon pola sata su mi postale neudobne. Rekao hvala, ne hvala. Prve stereo sam znao po cijelu nedjelju igrat Black Ops online i uopće nisu žuljale. Astro isto imaju minus da su relativno neudobne, nosač na glavi zna žuljati. Da ne govorim i tome da slušalice izoliraju svaki vanjski zvuk. Čak i bez i kakvog zvuka, samo na glavi stišaju sve izvana na minimum. 

HyperX Cloud II - msm da počne WW3 ispred moje kuće da nebi čuo , odlična kvaliteta i zvuk.

HyperX Cloud II - msm da počne WW3 ispred moje kuće da nebi čuo , odlična kvaliteta i zvuk.
Jedan od najboljih headseta na svijetu, za te pare mislim da nema bolji.

Turtle Beach P11. Imam ih već skoro 3 i pol godine ako se ne varam.
Koristio sam ih na PS3, sad na PS4 i na kompu i rade ko prvi dan. Mislim da sam ih piknuo na nekoj akciji na Zavviu za nekih 20 i nešto funti (i taman me tu prvi i jedini put posrala carina).
Headset je stvarno odličan, za tu lovu teško da sam mogao dobit neki bolji.

Sennheiser hd25-II

Nisu gaming ,al su bolje od svih gaming slušalica  8) 8)

Nisu gaming, i nisu headset, ali jesu bar slušalice.

Beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ohm

Ja jos imam Sony-ev Wireless Stereo Headset, onaj prvi, rijetko ga koristim posto imam kucno kino ali i dan danas je vrhunski zvuk prek njega, jeidno malo se je trajnost baterije smanjila. Takoder koristim ga i na pc pri igranju bf4 sa ekipom i super je.

Nisu gaming, i nisu headset, ali jesu bar slušalice.

Beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ohm

Odlično!  ;)
Da li ih koristiš za igranje i na kojoj platformi? Baš me zanima sa čime ih "hraniš" (AMP)?

Što se tiče mog setup-a, sve je krenulo sa Astro A30 + Mixamp Pro 2013 Edition. Slušalice su jako male, te u skladu sa tim imaju i male drivere (mislim 35mm). Prije nekih mjesec dana nabavio sam HyperX Cloud (I) i jako su udobne, ali kod jačeg sensitivity-a se na drugoj strani čuje static noise. Kada to regulišem u settingsima PS4, situacija bude bolje. Da napomenem da mi je HyperX spojen na Astro Mixamp, kako bih i dalje uživao u tom, ako ništa virtualnom, dolby iskustvu.  :)

8 dana kasnije

Uskoro mi je godisnjica pa mi nesto zena misli pokloniti a ja vec znam sta mi treba.
Moze preporuka za best/buy sluske koje mogu na ps3/ps4 ?

p.s mogu i polovne ako netko ima ali samo s full povoljnom cijenom.

Uskoro mi je godisnjica pa mi nesto zena misli pokloniti a ja vec znam sta mi treba.
Moze preporuka za best/buy sluske koje mogu na ps3/ps4 ?

p.s mogu i polovne ako netko ima ali samo s full povoljnom cijenom.
Reci mi sta je za tebe full povoljna cijena?

Mirza

Pq mislim 50posto od placen vrijednosti ako su 700kn u trgovini 350-400 polovne...

SteelSeries 7H

50mm driveri. Udobne. Ne propustaju zvuk. Prilagodljiv mikrofon (uvlaci se u slusalicu).
Jedina mana je skripava plastika dok namjestas slusku, ali mislim da je to do mog modela, jer skripi samo jedna strana.
Dosle su s dva modela jastucica (tkanina i "koza"). Koza bolje prigusuje zvuk, ali se i jace znoje usi.
Daju se rastaviti na dijelove zbog lakse prenosivosti (ako je to kome bitno).
Uhvatio sam ih na bozicnoj akciji kod nas za cca 350kn. Frend je uzeo Fnatic Edition. Lijepse su Fnatic  8)

Nadam se da ce podurati, jer ne znam sto bih sad kupio da moram uzimati nove.

P.S. Prije njih sam koristio Sennheiser HD201. Spremljene u kutiju, kao backup, ako se sta dogodi 7H  ;;)

14 dana kasnije

Imam Turtle Beach Ear Force Stealth 400 wireless gaming headset. Mogu reći da su stvarno odlične, čuje se odmah razlika u audiu naspram GameCom 380, koje sam prije koristio dok kabel je otišal... Ima knob za glasnoću u igri i za chat i par predefiniranih audio modova. Makar je natural najbolji po meni ali eto tu su za one koji hoće više basa ili treble!

Jedina mala zamjerka koji imam, tj. sam imao je da iz prve mi se činilo da je headset užasno jako pritišće u uši. Opustilo se to s vremenom pa nije bio problem. Build quality je solidan, ali bi moglo bit mnogo bolje. Prvi put dok sam ga primio sam mislio da ću ga potrgati u 3 dana xD

Kupio sam ih pred nekih 4-5 mjeseci za cca 600 kn iz ShopTo.net i vrlo sam zadovoljan! Preporučam bilo kome, stvarno sam vrlo zadovoljan s njima, čak ni u ovim vrućim danima nije toliko strašno ga nositi duže vrijeme! Eto ako hoćete wireless headset mislim da nema jeftinije od ovoga!  :

Zadnje sam prosle godine imal razvikani Sony Gold.
Zvuk je ok ali prije bi ga mogel usporediti sa LG sluskama od moba kaj sad ustekavak u DS4, nego sa Sharkoon X-Tatic SR, koje sam imal prije koju godinu i koristil na PS3-u.
Uz vrhunski dizajn, isto takav je i zvuk, bilo u igrama, bilo za pjesme.
Opticki kabel i sound processing unit jednostavno su nekaj bez cega nema vrhunskog, bar ne za razumne pare.

http://www.sharkoon.com/?q=en/content/x-tatic-sr

Uglavnom, zadovoljan sa oba, no Sharkoon dosta bolji.
Sad nemam ni jedan pa su dobre, zapravo odlicne, i obicne slusalice od moba.

22 dana kasnije

https://support.us.playstation.com/app/answers/detail/a_id/5244/~/playstation-gold-wireless-headset-info

Imam ovaj GOLD Headset i mogu reci da sam zadovoljan (iako ga koristim samo i jedino za grupni razgovor kada igramo neku pucacinu online). ima jednu manu, a to je sto mi se zvuk nekada malo prekida...nista strasno ali iritira ponekad