Ma tko još danas sluša igre samo na TVu, pogotovo online. Vjerojatno svi imamo makar neki Bluetooth headset za chat, iako većina ima overhead primjerak. Pohvalite se što imate, što biste htjeli imati, pitajte što baš zanima, itd...
Tri i pol godine sam imao prvi Sony Stereo headset, pregenijalne slušalice, ultra udobne i lagane, dugotrajna baterija, odličan surround. Preživjela par letova u pod, jedino mi se zadnjih pola godine skroz ishabala i oljuštila koža sa sluški. Kraj je došao kada sam prije dva mjeseca sjeo na njih i pukao mi je desni nosač. Ostale funkcionalne, ali to više nije bilo to. Tražilo nove.
Kupio Astro A50, trebalo bi pola sata da sve spojim i namjestim. Build vrhunski i odmah se vidi kvaliteta. Moram priznat da sam ostao lagano razočaran zvukom. Toliko se posvuda svršava po njima, da sam očekivao da će me zvuk izbiti iz čarapa. No iako možda nije ispunio moja (možda nerealna) očekivanja, zvuk je odličan, bogat i jak, dosta bolji nego što navikoh od svojih Sony. Nećkao sam se između njih ili Tritton/Turtle Beach top modela i jbg prevladala fama za Astro. Vrhunske sluške, iako moram priznati da baš i ne vrijede novce koje se traži za njih.