Pozdrav,

jel ima tko da pomogne na ps4 oko onog trofeja da u svakoj zoni moram ubiti disawoved agenta?
Ovi su sve brutalci i nemrem im ni prismrdit 🙂

Indalecio - evo poslao ti friend request. Ajde ako mozes danas prijepodne, poslijepodne mozda ipak necu stici.

zontra
    Javi se poslijepodne kad ces moc/ak ces moc. Ja sam doma.

23 dana kasnije

Slabo su što rekli osim da stiže Eagle Bearer 2.0 i promjene u određenim frakcijama. OK i AI 2.0 za legendary misije. 🙂

HideooKoojima
    Pricekaj 8.3. da izade ova velika ekpanzija pa onda ako ces htjet kupi neki Edition koji sve to ukljucuje. Jer neke stvari su besplatne, neke se placaju, sve je jako to zbrckano.

Sjetio se da je ostao jos jedan lagani trofejcic pa sam na brzinu upalio i rijesio.

1. Platinum, trebalo mi nekih 230 sati. Bolje nego za prvi Division, za koji mi je trebalo nekih 600 ili 700 sati. Sad ce lijepo GT Sport biti okrugli 20. Platinum 😃

Ljudi, imam dva pitanja.

1. Je li vec implementiran novi sistem opreme koji ide do 515?

2. Ako sam dobro skuzio, lvl. 40 ce biti dostupan i u Washingtonu i u New Yorku?

Jeli se isplati kupiti za 3 $ Standard Edition ? Jeli ima dosta besplatnih DLC il' se sve dodatno plaća ? Jeli ima dosta Gameplay s Standard Editionom ?

Za 20-ak kuna kako da se ne isplati. Preluda cijena i nevjerojatno mi je da je došlo do toga.

Nisam 100% siguran, ali mislim da su svi DLC-ovi dosad dostupni besplatno, a ova nova ekspanzija je iza paywalla.

Čitav Year 1 bi trebao biti besplatan, da. 🙂
    S time da Year 2 se plaća, to je taj Warlords of New York i donosi dodatnih 10 levela te novi Gear 2.0 sistem opreme.

Proveo sam nekih 25h igrajući preko Uplay+ i nije mi bilo žao ni sekunde. Ne volim inače looter shootere, ali ovo mi je sjelo ko budali šamar. Odlično napucavanje, predivan grad, dobre lokacije. Igrao bi kad bi imao vremena, a igrao bi i kad ga nisam imao jer je odličan za uletiti na 20min, riješiti misiju, otići dalje s poslom.

@Fico - da, Division je uvijek imao odlicno napucavanje i super cover sistem. Steta sto neke druge stvari nisu na razini. Mislim igra nije losa, ali potencijal nije iskoristen i to me bas smeta. Zato ju i ne igram. Makar da ju upalim, bez problema bi mi 3,4 sata projetjelo.
    Sto se tice tvojih pitanja, nisam siguran ali to bi sve valjda trebalo doci sa tim Year 2 contentom 9.3. I level cap do 40 i 515 gear i sve nove stvari, uglavnom taj Gear 2.0 koji toliko grandiozno najavljaju i zbog kojeg su svi toliko nahajpani. Sve sta je vezano uz gameplay ce biti besplatno, a placat ce se onda ta nova mapa u NY-u i sve te nove misije.
    Ja sam rekao, u 3. mjesecu cu se vratiti i pomalo igrati i vidjet hocu li opet dobit onaj stari osjecaj u Divisionu, kad nisam mogao prestat. Ako stvarno taj Warlords of NY bude valjao, mozda ga kupim. U suprotnom... a nista, bit ce mi zao, ali ostajem se druzit sa GT Sport.

Kakav je PVP? Je li se može to igrati onako...aktivno?