zontra A realno trailer dosadan ko govno. I jos nema gameplaya. Ocu betu, dosad je vecina stvari izgledala obecavajuce.
Flipper Ovdje su mapu baš detaljno pokazali. 20% veća da. Iako je New York bio napućeniji zgradama beskorisnim. Naravno da je i sam New York drugačije građen od Washingtona. https://www.youtube.com/watch?v=8d2DDNoAlJENije problem mapa bili u D1, problem je bio što je PvE svijet bio dosta prazan. To ne smiju napraviti sada. Trebaju napuniti mapu, uvesti one live evente što recimo Destiny ima itd. Džaba mapa ako je prazna.
ludi_milesio21 Ja samo čekam da vidim šta kaže moj " general Milesio" :)Mile će ti reći da je preorder trebao pasti već jučer... heheheisao sam na gamescom i igrao tri puta i cekao po dva sata u redu , naravno da se igra i uzima, jer meni je ta atmosfera vrh bila, tako da ovo jedva cekam pa cak i da ne bude dobra kupio sam puno gore gluposti :)
Laf Ja cu isto uzeti sto kaze Milesio kupovao sam svasta. Btw danas gledam Markan jos tuce po jedinici nevjerojatno...
StarFox_N ludi_milesio21 - napustio si nas davno, ne znam bas jel si zasluzio igrat dvojku Mile prešao na Rainbow Six. Zna čovjek sta valja.
zontra Ja cu isto uzeti sto kaze Milesio kupovao sam svasta. Btw danas gledam Markan jos tuce po jedinici nevjerojatno... Pa sto se cudis Lafe? Sad sam provjerio, Markan ima preko 7000 sati u igri i 106. je na svijetu (od milijuna i milijuna ljudi koji su igrali igru). Njemu je Division ko narkicu heroin
Flipper Bio je nedavno u prvih 100 na svijetu. Gledam ljestvicu kad tamo Djed Markan. Ali u prvih 100 je po izvučenim itemima iz Dark Zone. Bio je prošli tjedan 84.Sad je 61. na svijetu. :)
Flipper Ne znam šta bi ti rekao. Ja igram igre nekih 27 godina i toliko toga sam prešao, a Division je igra koju sam isto najviše igrao. Doduše, ni blizu kao Markan. Ja imam 1008h ili 42 dana.
Torla Mala digresija... Profi igrači u Siege-u imaju 10 000 sati i nadalje....Al zarađuju od toga... hehehe
StarFox_N But why? Stalno jedno te isto igrat toliko vremena...why?Mislim da samo on zna odgovor na to pitanje.Mi nikada necemo shvatiti. :)Kuzio bih da je lik pro player i da zivi od toga.
Icek Ma flip sve je to ok, kužim ja kad te igra uzme da se sati samo množe. Ali toliko nabiti...svaka mu čast.
viper89 soma sati je pushing it opasno, al 7 bas... ajd ako si vec potrosio na gaming koliko si bar drugih igara mogao odigrat
Flipper Djed Markan vam je, a mislim da ZoNTrA zna najbolje bio među prvih 10 ili 20 u Uncharted 3 multiju. Ne znam jel' po vremenu ili killovima.
svemirskodete Nisam ni ja daleko bio u prvih par godina WoWa, ali ovo je neznam impresivno(???) , bolesno s obzirom da igra nije tolko dugo vani.
dom To je uzasno puno vremena. Ja imam 1500 sati u lol-u u nekih 5,5 godina i 1900 u csgo u istom vremenu.