Djed Markan vam je, a mislim da ZoNTrA zna najbolje bio među prvih 10 ili 20 u Uncharted 3 multiju. Ne znam jel' po vremenu ili killovima.
Po killovima je bio 2. u svijetu u Unchartedu 3, to sam siguran. Ali i po playtimeu je bio u vrhu, mislim da je tamo imao isto blizu 10 000 sati, ali kroz neke 4 i pol godine. Ali ovdje ima 7000+ u 2 i pol godine. Ali dobro, nije covjek besposlen. Ja igram stalno s njim i cesto njega zove sef da dode na posao, ali valjda svo slobodno vrijeme trosi na Division. Ja imam 1512 sati u Divisionu sto je zapravo jako malo naspram njega, a imam dojam da je i to bolesno puno i da znam doslovno cijelu igru napamet (makar je u 2018. skoro nista nisam igrao pa sam sad vjerojatno jako zahrdao).
Da, njemu se zadnjih 7 godina gaminga sastoji samo od Uncharteda 3 i Divisiona  . Zanimljivo to su 2 igre u kojima sam najvise vremena proveo, nekih 2500 sati kombinirano. On se blizi 20 000 sati 

Ili kako bi naš Djed Markan rekao "unčarter". Ljudi, Djed Markan nije neki no lajfer ni dijete. Ima on preko 40, bliže 50. i radi posao. Nekada ima posla, nekada nema. Kopa čovjek s bagerom grobove. Čovjek je ljudina prava. Samo da, kad ga uhvati neka igra ne pušta.

A i u zadnje vrijeme igra s dvije ‘komšinice’ koje je nasao u bespucima Dark Zone hahah.
Ali slazem se, covjek je legenda, da bi jednu ruznu rijec o njemu rekao, nema sanse.

Najjače mi je kad u DZ-u naiđu drugi likovi on već zna hoće nas napasti ili ne kaže znam ja ove :) i stvarno nikada ne profula sve u svemu legenda je što jest jest.
I te njegovekomšinice sam siguran da zove " komšinke" xD xD xD

3 mjeseci kasnije

Pozdrav,

danas ujutro sam dobio mail od Ubisofta da sam izabran za testiranje alphe The Divi$sion 2.
https://drive.google.com/file/d/16UgGn_yef8w12lXuqFUKfEft6g-fkgkO/view?usp=sharing
Je li itko drugi dobio taj email?

pozdrav Leon1403
ovo ti je tema za Division 2 pa je tvoja tema tu prebacena i ovdje mozes raspravljat o alphi ako jos netko igra.

Pozdrav,

danas ujutro sam dobio mail od Ubisofta da sam izabran za testiranje alphe The Divi$sion 2.
https://drive.google.com/file/d/16UgGn_yef8w12lXuqFUKfEft6g-fkgkO/view?usp=sharing
Je li itko drugi dobio taj email?
Sretniče jedan. :) Ja imam preko 1000h u prvom Divisionu, ali nisam ništa dobio niti neću jer Alpha je samo za PC, a ja igram na PS4. Pošto si pod NDA-om, ako ti se bude dalo javi mi molim te dojmove preko poruke. :) Hvala

Flipper ajte nazad na Division. Ja ga ponovno krenuo neki dan, Markan je tu, nasao je novih 20 ljudi u DZ-u. I nema vise chronusa!

mjesec kasnije

ZoNTrA

Danas u 18h sve informacije od Marcostylea, Widdza i drugih.

Odlicno, ceka se to onda. DZ je najbolja stvar koju sam ikad iskusio u igrama, vidim da ce bit dosta promjena, nadam se da ce biti stepenica vise u odnosu na Division.

7 dana kasnije

b as stvarno jedva cekam da krenem sve opet, ako bude imala atmosferu kao sto mi je prvi dio imao kad sam krenuo igrati, stvarno mi vise ne treba, jedva cekam :)

ludi_milesio21 - evo ja upravo prednarucio Division 2 Washington DC Deluxe Edition za 439 kn. Moze.
Dobijem pristup beti, igru 3 dana ranije, Exotic Spas Shotgun, nekakve mape, skinove, outfite i te vanity gluparije.
Sad se ceka 7.2., a zatim i 15.3.

ludi_milesio21 - evo ja upravo prednarucio Division 2 Washington DC Deluxe Edition za 439 kn. Moze.
Dobijem pristup beti, igru 3 dana ranije, Exotic Spas Shotgun, nekakve mape, skinove, outfite i te vanity gluparije.
Sad se ceka 7.2., a zatim i 15.3.
vec je marinko uzeo onaj ultimate ili kak se zove :)

E a sad zamislite da je igra bila još i dobra koliko bi sati imali...

E a sad zamislite da je igra bila još i dobra koliko bi sati imali...
bome i to sto kazes hahahahaha xD xD

Pih, jedno 35 tisuća sati u menadžeru, ovo je sve kamilica.

Ja sam počeo opet igrati. Ganjam Shieldove. Trenutno sam na 1047 sati.

Usporede radi - Djed Markan ima 323 dana u igri što je 7,752 sata. Bog.

ZoNTrA gdje si to prednaručio?

To je s onim kodom za 20% popusta? Vidiš, imam još dovoljno bodova i za njega.