Developer: Massive Entertainment
Publisher: Ubisoft
Platforme: PC, X One, PS4
Žanr: akcijski RPG TPS
Izlazi: 15.3.2019.

https://youtu.be/sli7AbX2bEk

Nikada nisam razumio ovakve nastavke. Isto tako i sa Destiny 2. Ako se vić ide na neku kvazi MMO shemu jel nije logočnije da "dvojka" bude ekspanzija ala WoW koja onda gradi na postojeću igru? Ovako mi se sav "trud" koji se uložio čini beskorisnim.

Nikada nisam razumio ovakve nastavke. Isto tako i sa Destiny 2. Ako se vić ide na neku kvazi MMO shemu jel nije logočnije da "dvojka" bude ekspanzija ala WoW koja onda gradi na postojeću igru? Ovako mi se sav "trud" koji se uložio čini beskorisnim.
uzmu sve dosad sto su napravili i prebace to na drugi dio grada i malo dodaju price sto je ostalo visjeti u zraku iz prvog dijela.

Zapravo Division iako nije imao direktnu pricu ono sto je ispod bilo je dost dobro bilo odradjeno. Ako bas zagrabis u sam svijet i koliko su morali smislit toga vidis da su prica i setup svijeta jako dobro bila napisani. Od hrpe onih logova i audio fileova bas vidis da su dost razradili i da ima potencijala. A i sama pricas je skroz Tom Clancyjevska, pogotovo na kraju kad pocnu spike sa onim Division agentom. To da bas razrade i uvedu par postenih likova, a ne poput onih iz HQa u jedinici mogli bi imat pravu stvar.

/cut
Zato sam i rekao, poštena singleplayer ili coop kampanja sa poštenim misijama i pričom, barem 10h trajanja. I onda tek lootyplayer online Kad su se već toliko potrudili da naprave taj divan grad

2 mjeseci kasnije

https://youtu.be/d2CDa-kg4wI

Nesto malo informacija, konkretno da izlazi do travnja 2019., sto je i ocekivano, negdje 3 godine nakon originala. Prave informacije cemo tek doznat na E3 uskoro.
S vremenom su se opametili s Divisionom, nadam se da ce dvojka biti odlicna od pocetka, a ne tek s vremenom.

24 dana kasnije

Dosta dobro

http://www.ffa.hr/index.php/vijesti/item/6854-division-2-nam-donosi-raidove-za-osam-igraca-najavljeni-besplatni-dlc-i-za-prvu-godinu

Iskreno... Nahajpan sam. Izgleda zabavno, a ovo za do osam igrača me jako privlači. Washington izgleda lijepo, Ubi zna dizajnirati svijet.

Meni se isto bas svidja sve sta sam vidio.

Ja sam jedan od onih koji je odustao od jedinice nakon 4 dana igranja i rekao nije ovo za mene. Ovo mi izgleda dosta zanimljivije. Još ako me viper primi u ekipu kao osmog igrača i nauči me tajnama Tom Clancy igara, uf, seks.

Evo i Flipper prica o igri

https://youtu.be/WFoSt6mRALE

Sad nakon sto sam pogledao dosta materijala i malih stvari o kojima su pricali na streamovima nakon konferencije na E3-u mogu reci da sam sve zadovoljniji.
Na prvu sve to ima klasicni Division feel, ali ima toliko puno promjena koje ce jako utjecati na to kako ce se igrat igra.
Firearms (DPS), Stamina i Electronics koji su bili jedni od bazicnih stvari u jedinici, tj. main statovi, su totalno izbaceni iz igre i vise nema toga. Armor i Health su sada odvojene stavke i Armor ce imat svoj posebni bar. Healing radi totalno drugacije, tj. mozda ga nece ni biti u igri, a zapravo je bio najpotrebniji skill u jedinici. Medkitova vise nema i njih mijenjaju Armor Kits. End game im je jako vazan i jako ce se potrudit oko toga. Zato su i izbacili Signature Skillove i ubacili Specialization koji ce se sam jos dodatno granat i kojeg ce trebat upgrejdat. Modovi su sad skroz zanimljivi, kao i atributi i novi talenti. Vise nece bit ‘best in slot’ moda/atributa, nego ces stvarno imati veci izbor i gradit ces svog lika kako hoces, a neces biti prisiljen igrat s tim i tim talentima/modovima/atributima ako si htio igrat s tim buildom. Ubaceni su i Brands koji ce izgleda mijenjati Gear Setove. Isto tako Armor Plates ce se moci koristiti samo ako si nepokretan, tj. morat ces naci cover gdje ces u miru moci vratiti Health/Armor. Nema vise chicken Dancea i face tanka kao u jedinici gdje se samo zaletis na igraca, roknes brzo medkit i miran si. Imam dojam da ce igra stvarno vise biti cover based shooter sto je super jer je cover sistem odlican, kako u jedinici, tako se cini i ovdje jer to izgleda isto. A to je samo mali dio informacija. Stvarno se cini da se jako trude oko igre i da bi od launcha mogla biti odlicna. Beta se nadam nece biti preko ljeta tako da ju i ja stignem igrat.

Ja samo čekam da vidim šta kaže moj " general Milesio" :)

Mapa izgleda predobro, svidja mi je sto se moze bez beda usporedit sa google maps buduci da je sad dio grada iz igre u stvarnih 1  :
i opcenito je mapa veca od Div 1

Ja samo čekam da vidim šta kaže moj " general Milesio" :)
Mile će ti reći da je preorder trebao pasti već jučer... hehehe

Mapa izgleda predobro, svidja mi je sto se moze bez beda usporedit sa google maps buduci da je sad dio grada iz igre u stvarnih 1  :
i opcenito je mapa veca od Div 1
Da, mapa je 20% veca nego u jedinici. Vjerujem da ce biti fantasticno dizajnirana kao i NYC. Jedino mi se jos malo cudno naviknut na Washington i ljeto, meni je prva asocijacija na Division snijeg i NYC.

Laf - Milesio je napravio toliku pauzu od Divisiona (kao i Marinko) da ce se oni prvo trebat dokazat da vidimo jel uopce znaju igrat xD
Ali s obzirom koliko malo ja igram Division ove godine, morat cu i ja.

2 mjeseci kasnije

https://www.youtube.com/watch?v=UMs0PWID3-I

Kupuje se, nije uopće upitno. Samo manji hype mi nego za Divižn prvi. Taman sad ganjam ovaj zadnji shield u Survivalu kojeg sam igrao ukupno sat vremena.