@Flipper - jesi to ti bio u Twitch chatu danas na Divison 2 SOTG? Sta kazes na novosti?
Btw, ako jos igras igru, u kakvom je stanju?

Bio sam da. 🙂 Ne igram nažalost, ali pratim. Idući mjesec dolazi ogroman update, ali tek kad ovo dođe što su danas najavili, mislim da će biti odlično. Svakako planiram igrati. Mislim da @Laf još uvijek igra manje-više redovno.

Ma ima nasih sigurno, vidim Markana, Moniku i ostalu ekipu stalno u Partyu po njih 10-12. Ali jbg, kad sam napravio onu pauzu od 4 mjeseca od gameanja prosle godine, nista vise nije bilo isto. Nemrem se uopce natjerat da igram.
Mozda me taj update vrati.

Nisi valjda žene otkrio? 🙁

@Flipper Jel' taj update vrijedi brisanja prašine s igre koju nisam upalio valjda pola godine i više?

Icek prvo dolazi update idući mjesec koji donosi nove misije, oružja i sl. Ovaj drugi update koji mijenja stvarno jako puno igru, stiže negdje u ožujku-travnju. Mislim da će nakon toga igra itekako živnuti. Dosta dobrih stvari dolazi, a najviše se tiču loota i RPG elemenata.

Pozdrav,

jel ima tko da pomogne na ps4 oko onog trofeja da u svakoj zoni moram ubiti disawoved agenta?
    Ovi su sve brutalci i nemrem im ni prismrdit 🙂

Indalecio - evo poslao ti friend request. Ajde ako mozes danas prijepodne, poslijepodne mozda ipak necu stici.

zontra
      Javi se poslijepodne kad ces moc/ak ces moc. Ja sam doma.

23 dana kasnije

Slabo su što rekli osim da stiže Eagle Bearer 2.0 i promjene u određenim frakcijama. OK i AI 2.0 za legendary misije. 🙂

HideooKoojima
      Pricekaj 8.3. da izade ova velika ekpanzija pa onda ako ces htjet kupi neki Edition koji sve to ukljucuje. Jer neke stvari su besplatne, neke se placaju, sve je jako to zbrckano.